2777
2789
عنوان

دخترم

85 بازدید | 6 پست

دخترم!

از کودکیت حرام بودی!

نگاه کردنت به مردی ۴۰ ساله،حرام بود!

دخترم توی ۹ساله را لای یک مشت پارچه پیچیدند تا مرد بالغی ب گناه نیفتد!

دخترم دهانت را بستند!

-هیسسس،دختر که فریاد نمیزند....

دخترم میتوانستی در گرمای طاقت فرسای تابستان با لباس های رنگینت شاد و خوشحال در خیابان ها بدوی!اما اگر کسی به گناه می‌افتاد چه!؟نه خیر!بیا اینجا!چادرت را سرت کن!بلند بلند نخند!خیر سرت دختری!آرام و با وقار راه برو!

هیچ کس از خود نپرسید که...ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد!؟

دخترم وقتی که از دست پدرت خسته شده بودم،دادگاه حق طلاق را به من نداد!

نزدیکانم گفتند بخاطر دخترت بساز و بسوز!..

ولی دخترم.... من بخاطر تو نماندم تا تو نسوزی!

دخترم من فرار کردم تا تو شاد زندگی کنی!

حقی که از من صلب شد!

حال دخترم، از این به بعد لباس های خنک و شاد بپوش،با صدای بلند بخند،فریاد بزن!بگذار این جامعه بفهمد دختر هم میتواند فریاد بزند!

بگذار این جامعه بفهمد زن نیز انسان است

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

هیس دخترهافریادنمیزنن😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
هیس دخترهافریادنمیزنن😐

از یجا ببعد باید بزنیم 

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یجا ببعد باید بزنیم 

آی خواهرچ کشیدیم ازاین دختربودنمون😢

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
این چرت وپرتاچیه من چادرمیپوشم درحالیکه هیچ‌کس توفامیلمون چادری نیست لولوهم چادرسرم نکرده خودم خواست ...

من توهین به چادر زدن شما کردم ؟؟؟

😉😏

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
من توهین به چادر زدن شما کردم ؟؟؟

چرا

خدایا مواظب زندگیم باش راه هایی رو جلوم قرار نده که توشون شکست بخورم خدایا تا روزی که بمیرم به یادت هستم و به یادم باش تو زندگی تنها تکیه گاهم توایی پس خودت مواظبم باش #تنها_خداست_که دل با نامش ارام میگیرد💃💃😘😘😄