2777
2789
درس درس درس

زود ازدواج کردی؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود ازدواج کردی؟

٢٣سالم بود دانشجو بودم كارشناسي ولي ديكه ارشد شوهر اجازه ندادبخونم هميشه حسرت ميخورم

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
سن۱۶

اوه ۱۶ خیلی کمه اصلا زوده الان فقط درس 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب مورد خ خبیه 

چه ربطی داره هنوز زوده برات اصلا بیا تاپیک بزن عصر ۱۶ سالگی برا ازدواج خوبه؟ جوابا رو می بینی هنوز زوده 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ینی آدم پشیمون میشه همچین اکی باشه؟

اصلا تو این سن بنظرم نباید خواستگار راه بدین الان تاپیک بزن ۱۶ سالگی برا ازدواج خوبه تا نظرات همه رو ببینی اون موقع دیگه شکت برطرف میشه