2777
2789
عنوان

دونه فلفل سیاه برای پسر دار شدن ..

| مشاهده متن کامل بحث + 7646 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم از روز اول پری تا روز هفتم از یه دونه شروع میشه تا اخرین روز میشه هفتا فقط خودم خوردم راس ...

من سه ماه دیگه میخام اقدام کنم از الان فلفل رو شروع کنم یا همون ماهه اقدام؟؟؟تخم هویج رو چه روزی دم کنم؟؟؟

من سه ماه دیگه میخام اقدام کنم از الان فلفل رو شروع کنم یا همون ماهه اقدام؟؟؟تخم هویج رو چه روزی دم ...

هر دو رو ازالان شروع کن ببین عزیزم من پونزده سال پیش رژیم رفتم وقشنگ یادم نمیاد ولی اون موقع بهم گفت همیشه برا پسر زمستون اقدام کنید چون اسپرم مرد تو سرما سرعتش بیشتره 

هر دو رو ازالان شروع کن ببین عزیزم من پونزده سال پیش رژیم رفتم وقشنگ یادم نمیاد ولی اون موقع بهم گفت ...

خو من بچه اولم رو تو زمستون اقدام کردم ورژیم هم گرفتم دختر شد ولی خیلی شنیدم ک فلفل تاثیر داره

منم ی دختر دارم . اخه دخترمم کوچولوئه ولی شوهرم میگه یکی دیگه هم بیاریم . میخوام رژیمو از الان بگیرم که اگه خدا صلاح بدونه پسر بشه

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
خو من بچه اولم رو تو زمستون اقدام کردم ورژیم هم گرفتم دختر شد ولی خیلی شنیدم ک فلفل تاثیر داره

اول که باید خدا بخواد اینا همش حرفه ولی باز شما این کاراهم انجام بده امیدوارم همونی بشه که می خوای موز وخرما وعرق کاسنی هم به شوهرت بده 

ببین عزیزم از روز اول پری تا روز هفتم از یه دونه شروع میشه تا اخرین روز میشه هفتا فقط خودم خوردم راس ...

شما مرغ و برنج و گوشت میخوردین تو رژیم؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
برنج ومرغ وکه گفت اصلا ولی مرع ومی خوردیم یادم می گفت گوشت بلدرچین خیلی خوبه اونم بد مزه بود فقط شوه ...

یعنی برنج نمیخوردین 3ماه؟؟؟؟ 

بله می گفت اندازه ده قاشق اونم بعصی وقتا می گفت با نون بخور اونم سنگک

وای چقد سخت. گوشت قرمز چی؟ ماهی چی؟ 

من با غذا مشکل دارم

الان تو رژیمم خیر سرم ولی هرروز برنج میخورم