۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 عنوان دونه فلفل سیاه برای پسر دار شدن .. 7657 بازدید | 29 پست بچه ها بنظرتون دونه فلفل سیاه برای پسر دار شدن چقد تاثیر داره ؟ خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍 1400/01/16 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8849 کلا گرمیجات میگن خوبه آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
هدیه_نفس_مامان عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2062 اکثرا تاکید کردن که بخورین ولی هستن کسایی که خوردن و تاثیر نداشته هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 خیلی من خوردم ونتیجه گرفتم واقعا چند وقت خوردی ؟ شوهرتونم خورد ؟ روزی چقد میخوردین ؟ خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14922 من یه بار دوتا قبل غذا خوردم مردم تمام بدنم ازشدت حرارت اتیش گرفت الان فقط به شوهرم میدم زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 من یه بار دوتا قبل غذا خوردم مردم تمام بدنم ازشدت حرارت اتیش گرفت الان فقط به شوهرم میدم یعنی رو حرارت بدن تاثیر داره ؟ خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
۹۸۷۲ عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 3223 دروغه! دیدین کسایی رو ک یه کرم معمولی ب صورتشون میزنن ب بعضیا میاد ب بعضیا نمیاد! اینم اینجوریه شانسی! آدم باید ب این چیزا دلشو خوش نکنه فقط توکلش ب خدا باشه خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدفهایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰
golemaryam01 عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 9071 واقعا چند وقت خوردی ؟ شوهرتونم خورد ؟ روزی چقد میخوردین ؟ ببین عزیزم از روز اول پری تا روز هفتم از یه دونه شروع میشه تا اخرین روز میشه هفتا فقط خودم خوردم راستی تخم هویج فرنگی هم تو پری دم کن بخور عالیه
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14922 یعنی رو حرارت بدن تاثیر داره ؟ اره دیگه فکرکنم طبع خودم گرمه فلفل طبعش به شدت گرمه زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14922 ببین عزیزم از روز اول پری تا روز هفتم از یه دونه شروع میشه تا اخرین روز میشه هفتا فقط خودم خوردم راس ... معدتون اذیت نشد بعد چه مدت رژیم خوبه زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 ببین عزیزم از روز اول پری تا روز هفتم از یه دونه شروع میشه تا اخرین روز میشه هفتا فقط خودم خوردم راس ... اها بعد فقط تو پریودی میخوردی ؟ خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍