خدا واسه ظلم اینا به یه زن باردار بی پناه غضبشنمیگیره یعنی؟اونا میخورن من نگاه کنم؟اونا دور هم بخندن ...
برن گمشن آدمای پست فطرت اونا نقطه ضعف شما رو فهمیدن میدونن شما هر چی اذیت بشی بازم کوتاه میای چند سال دیگه چقدر از دست خودت حرص میخوری بخاطر اینکه کوتاه اومدی وقتی شوهرت پشتت نیست این چه زندگیه آخه مگه یه لقمه نون قحطه هر جا بری اینقدر کار کنی بخدا میزارنت رو سر
برن گمشن آدمای پست فطرت اونا نقطه ضعف شما رو فهمیدن میدونن شما هر چی اذیت بشی بازم کوتاه میای چند س ...
آره بخدا صبح پا میشم ظرف بشور ایوان بشور غذا بپز چای بزار کاری روستا.برام سنگینه بعضی کارا ولی بازم انجام میدم چون نمیخوام حرف بشنوم و اذیتم کنن بخدا غذا هم اصلا چیز درست حسابی خونه نیست منم منتظر میمونم تا بقیه سیر بشن بعد اگه چیزی بود من بخورم.خیلی وضعم بده.یه چیز نشده من دلمبخواد برام فراهم کنن
آره خیلی.بگن بمیر میمیره.هر چی هم باهاش درد و دل کنم میره ده برابرشو میزاره کف دستشون زبون اونارو دراز تر میکنه.اصلا پشتم نیست انقد ک شوهرم بی احترامی کرد اونا هم روشون باز شد
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
به نظرمن بترسونش برو خونه بابات یااگه نمیتونی بری توخونه آرایش کن به خودت برس آدم حسابش نکن مثل خود ...
خونه بابام رفتم چن بار اون همه جارو رفته پرکرده که من چه کارا کردم.خودمو مقصر کرده.بعد هم آرایش کنم و به خودم برسم میگه به جای این کارا به مامانم کمک کن.دسشویی بشور ایوان بشور کار کن و...دلش میخواد مادرش دست به سیاه و سفید نزنه