بایدازاول بهش رونمیدادی بایدهم زن هم مردهدشونوبدونن
من خیلی پررو ش کردم.خیلی محبتای بیش از حد به خودش و خانوادش.در خالی که سالی یه بار خونه پدرم نمیره و خبرشونو نمیگیره.کلی هم بی احترامی میکنه به خودم و خانوادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بیشتر مشکلات بخاطر اینه که پیش مادر شوهرت هستی من بجای مامانت باشم میرم با دامادم صحبت میکنم م ...
اره دقیقا.یه روستای دور هم هست که پدر و مادرم ۶ماه یه بار هم نمیان هم چون دوره و هم اینکه خونه اینا بهشون رو نمیدن.پدرم دوس نداره بیاد.مادرم هم حرف زد باهاش ولی به مادرم هم بی احترامی میکنه.از من ایراد میگیره و خودش رو مقصر نمیدونه به هیچ وجه
ناشکری نکن عزیزم.خدا غضبش میگیره ان شاء الله قدم بچت باعث میشه مشکلاتت حل شه
خدا واسه ظلم اینا به یه زن باردار بی پناه غضبشنمیگیره یعنی؟اونا میخورن من نگاه کنم؟اونا دور هم بخندن من گریه کنم؟اونا برن بگردن من با درد کارا رو انجام بدم؟
به خدا خودش هیچکی نیست.کاش شغلشوبدونی.سر و وضعش.بهداشتش.وضع خونشون.فرهنگشون.روستاشون.به خدا فخر نمیفروشم ولی ما از لحاظ ازشون سر تریم اوایل هم که رو میدادم به خاطر این بود که حس کردم پیش من اعتمادبنفس نداره
اره دقیقا.یه روستای دور هم هست که پدر و مادرم ۶ماه یه بار هم نمیان هم چون دوره و هم اینکه خونه اینا ...
عزیزم بنظرم مدارا کردن با این ادم گستاخ وبی ادب اونو بدتر میکنه مرگ یه با شیون یه بار گور پدر حرف مردم یه بار وقتی اخلاقش بهتره باهاش حرف بزن بگو من زندگی مستقل میخوام باید اخلاقتو درست کنی وگرنه پشت گوش تو دیدی من و بچه رو دیدی یکم چشم ترسه بزار پاش