2777
2789
عنوان

اقدام به بارداریl

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوره های نامنظم داشتم دکتر بهم قرص پروژسترون داد.گفت تا5ماه استفاده کنم من تا4ماه استفاده کردم بعد دیگه قرص و قطع کردن و برای بارداری هم اقدام کردم...حدودا40روز از اخرین پریودم گذشته بود ک ازمایش تیتر بتا دادم و منفی بود...منم مطمئن شدم ک باردار نیستم رفتم چندتا از پتو هامو توی لگن بزرگ شستم...بعدش دیدم هی زیر دلم دردمیگیره،جوری ک نصف شب از خواب بیدارمیشدم فکر میکردم پریود شدم...خلاصه یک هفته بعداز تاریخ ازمایشم ک منفی شد بیبی چک زدم و دیدم منفی،بیبی چک انداختم توی اشغالی بعد حدود4-5ساعت رفتم اشغالارو بدم شوهرم ببره بیرون دیدم بیبی هاله انداخته،دوبارع پس فرداش هم بیبی چک زدم ک اونم دوباره هاله انداخت...دوباره رفتم ازمایش و بتا500و خورده ای بود

امروز کمر درد بیشتر شده. خیلی سخته. کمرم مث چوب خشک شده .و همش هم حس پری دارم .چون دردم زودتر شروع شده به قول لیلی ۹۵ حس میکنم لالنه گزینی بوده. اما فک نکن م اینقد طول بکشه درد کمر 

منم دوره های نامنظم داشتم دکتر بهم قرص پروژسترون داد.گفت تا5ماه استفاده کنم من تا4ماه استفاده کردم ب ...

ببخشید گلم بعد از قطع قرص پروژسترون چن روز بعدش پریود شدی؟؟

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

انشالله ک شماهم باردارین...امیدت فقط ب خدا باشه و از خودش بخواه...من5ماهه ک زایمان کردم...بارداری قبلیم اصلا نمیدونستم ک باردارم.باحالت تهوع ک داشتم فهمیدم وقتی رفتم سونو گفت6هفته و قلبش کمتر از حدنرمال ضربان داشت...خداروشکر بارداری دومم خوب بود من تیروئید کمکار هم داشتم(البته کرونا هم بد نبود برام از اطرافیان دور بودم و استرس  اعصاب خوردی هم نداشتم)

انشالله ک شماهم باردارین...امیدت فقط ب خدا باشه و از خودش بخواه...من5ماهه ک زایمان کردم...بارداری قب ...

به سلامتی خدا حفظ تون کنه. شما کمر درد و حالت پری داشتی تو زایمان دوم. و اینکه کی فهمیدی؟ و اصلا لکه بینی ام نداشتی ؟ چند روز طول کشید که دردهای تموم شد؟

انشالله ک شماهم باردارین...امیدت فقط ب خدا باشه و از خودش بخواه...من5ماهه ک زایمان کردم...بارداری قب ...

البته لیلی جان من دردام قطع میشه ولی مجدد بر میگرده البته سر کارم مجبورم چون مرخصی نمیده خونه که عصری میرم کمی بهتر میشه 

2روز

من یک هفته خوردم صبح و شب الان ده روز گذشته پریود نشدم 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️