دوستان کسی هست بهم کمک کنه .اقدام به بارداری م کمر درد شدید دارم انقباض شکمی دارم تقریبا از ۱۰ مونده به پری شروع شده هنوزم دارم انقباض شکمی از دیروز کم شده ولی کمر درد شدید دارم
یعنی کمر درد و دل درد لانه گزینی رو داشتی ؟ دقیق از کی درد دات شروع شد ؟ چقد ادامه داشت؟ کی فهمیدی ب ...
اره عزیزم.دفعه اول ک فکر میکردم دردپریودی هست...بعد یه مدت قطع شد...منم بیخیالش شدم چون پریودام نامنظم بود...حدودسه هفته بعدشم حالت تهوع داشتم....بارداری دومم حدود10روز هی دردمیگرفت زیردلم و کمرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم.دفعه اول ک فکر میکردم دردپریودی هست...بعد یه مدت قطع شد...منم بیخیالش شدم چون پریودام نامن ...
منم مث تو هستم من که ۲۰ وقت پری م هست از ۱۱ هم کمر درد و شکم درد دارم چن روز اول ملایم درد میکرد و هی شدید میشد ولی از دیروز دفعات درد کم شده اما دردش شدید و شکم درد هم خیلی کم شده بعضا میگیره یه کم بعد ول میکنه
اره عزیزم.دفعه اول ک فکر میکردم دردپریودی هست...بعد یه مدت قطع شد...منم بیخیالش شدم چون پریودام نامن ...
پس اگهخونریزی و لکه بینی نداشته باشم و دردام هم چند روز دیگه خوب بشه معلوم میشه باردارم نه. البته من خودم بک میکنم تا روز پری و چند دوز پری که همیشه داشتم و با درد بود اگه باردار باشم هم باید تا اون روزا تموم شه صب کنم اره عزیزم ؟