2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خیلی بهتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست
بچه هاتو میخوای ؟مهریه تو نبخشی فعلا

اره بچهایکی ۸سالشه یکی ۸ ماه باردارم

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
خوب بگو نه بچه هارو میدم به خودت فقط اونی که باردارم رو نگه میدارم اونم بعد از شیرگرفتن باز میدم به ...

توقانون حضانت طفل تا ۷سالگی بامادر چ دختر چ پسر قانون جدید ک تصویب شده

شروط ضمن عقد ندادن نفقه جزءش هس

اگر مردی بدون اذن زن اول ازدواج مجدد کنه دادگاه ب زن اجازه طلاق میده ک درطلاق باید ب توافق برسن..

خرج اطفالی ک باخانومه ب گردن همسرشون

خرج نفقه خانوم باهمسرش مگر ناشزه بشع

تازمان حکم طلاق

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم کاری نداره بگو اقدام کن زن بگیر زن ک گرف شما حکم طلاقتون صادر چون بدون اجازه شماست مهریتون حق ...

پسرم ۸ساله،دخترم ۸ ماهه باردارم

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
اره بچهایکی ۸سالشه یکی ۸ ماه باردارم

بچت اگ از نظرعقل هوش ب دادگاه ثابت بشه ک عاقل هس ازنظرعقلانه شرایط تصمیم گیری داره ب سن نگا نمیکنن ازش مپرسن اگ شمارو بخاد مال شماست

اون بچه توی شکم ازنظرقانونی تا۷سالگی باشماست...قانون جدید...

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بچه هارو بده بهش مهریه اتم بگیر  ببینم با این وعض کی زنش میشه

اون  زن هم طلاق گرفته و یه دختر داره گفته با شرایطط مشکلی ندارم

اینا رو میدونم ولی تو دادگاهها عین قانون رعایت نمیشه هیچوقت 

میشه عزیزم چرا نشه...

برای ماشده خانوم استاتر اگ میتونید وکیل بگیرید باوجود وکیل تموم حق حقوقتون میتونید بگیرید....

بنده دارم طلاق میگیرم ازتجربه خودم دارم میگم

به بچه هام میگن مادرتان پول یعنی مهریه رو به شما ترجیح داد