2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ميخواد تو اين وصعيت كرونا بله برون بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا توو سایت اکثرا مهمونیاشون رو دارن و میگن برو. اما عقلانی‌ اینه نرید.همسرتونم اصولا نباید بره چون خدای نکرده بگیره ب شما انتقال میده

اگه رعایت میکردن همه، الان این وضعیت نبود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بله چون باردارم بعد هم خانواده من تو اين شرايط اصلا مراسم نميگرفتن

خب پس همسرتون باید درکتون کنه و بخاطر سلامتی شما نره 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اینجا توو سایت اکثرا مهمونیاشون رو دارن و میگن برو. اما عقلانی‌ اینه نرید.همسرتونم اصولا نباید بره چ ...

والا بخدا یه حرف حسابی شنیدیم انگار ماها که جایی نمیریم دل نداریم حوصلمون  سر نمیره دوست نداریم بریم. 

میتونی بری و در حد یک ربع و برگردی و دو سه تا ماسک بزنی 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
جون خودش و بچه شو به خطر بندازه که چی؟؟؟

خب رعایت میکنه دوتا ماسک ضد عفونی حتی دستکش 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔