2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ميخواد تو اين وصعيت كرونا بله برون بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 69 پست
دقیقا .. یه عده انتظار دارن ادم زندگی عادی خودشو تعطیل کنه .. جایی نره .. کاری نکنه .. چرا ؟؟ چون کر ...

خوب تو مهموني ، تو فضاي بسته كه صد در صد كسي ماسك نميزنه تو يه خونه ١٠٠ متري كه پذيراييش ٤٠ متره 

چطور ميشه رعايت كرد؟ اونم با ادماي غريبه كه اولين بار هست كه ميبينمشون 

اصلا نميدونم اهل رعايت هستن يا نه

متاسفانه مردم فقط توجیه میکنند ، اصلا انگار نه انگار اگر از اول درست و حسابی رعایت کرده بودند الان ...

کرونا رو چجوری باید رعایت کرد ؟!!!! ثروتمندترین کشورهای دنیام بیشتر از ۳ ماه نتونستن کار و زندگیشون رو تعطیل کنند چون دیدن نمیشه امکانش تیست پس رفتن دنبال دارو و کنارش تا اومدن دارو رعایت بهداشت و ماسک که بازهم کلی تلفات داشتن چرا؟؟؟ چون تنها راه دارو هست دارو و لاغیررررررررر

این نیز بگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تو مهموني ، تو فضاي بسته كه صد در صد كسي ماسك نميزنه تو يه خونه ١٠٠ متري كه پذيراييش ٤٠ متره&nbs ...

شما صاحب اختیاری برید یا نه .. بشخصه خودم بودم ۵ دقیقه میرفتم خودی نشون میدادم بعد یه چیز و بهونه میکردم و میرفتم خونه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
مطمعنم خواهر خودش بود بدون شک میرفت نظر من اینه عزیزم کرونا یک ساله اومده ممکنه چندین سال دیگم باشه ...

با یه ماسک زدن نمیشه گفت حتما نمیگیری یه کرونای که ناقل باشه کنارت باشه و سرفه کنه میگیری کاش واقعا این فکرا نبود که الان این همه ادم پرپر نشده بودن 

حتی چندین سال هم باشه باید خیلی جاها نرفت چون جون ادم عزیرتره

اسی اومدی نظر سنجی برای چی؟وقتی ۹۰ درصد سفرها اضافه شده نسبت به پارسال یعنی کسی این قضیه را جدی نگرفته پس به توهم میگن اکثرا جدی نگیر قضیه را. حالا خودت صلاح میدونی ولی بدون که داری از این جماعت نظر سنجی میکنی . اما خود همونا اگر بگیرن تازه میان میگن وااای ما که جایی نرفتیم فقط خونه خاله و دایی و عمه و عمو و پسرخاله و دخترخاله با ۲ تا عروسی و ۳ تا عقد و ۳۰ تا مهمونی رفتیم چرا کرونا کرونا گرفتیم؟

اسی اومدی نظر سنجی برای چی؟وقتی ۹۰ درصد سفرها اضافه شده نسبت به پارسال یعنی کسی این قضیه را جدی نگرف ...

دقيقا درست ميگي 

يسري مثل من خيييييييلي رعايت كردن ، 

يسري هم كه .....  

دقيقا درست ميگي  يسري مثل من خيييييييلي رعايت كردن ،  يسري هم كه .....    

مواظب خودت و بچت باش اینهمه باردار کرونا گرفتن و خیلی هم فوت شدن الان نه خبری از واکسن هست نه چیز دیگه مواظب خودت باش

کرونا رو چجوری باید رعایت کرد ؟!!!! ثروتمندترین کشورهای دنیام بیشتر از ۳ ماه نتونستن کار و زندگیشون ...

من کی گفتم ، مردم  کار و زندگی رو کنار بگذارند ، ولی میشد رعایت کرد و کار هایی که واجب نبود رو انجام نداد میشد امسال عید سفر رفتنی در کار نباشه  ، نمیشد؟؟؟

گفتم که مردم فقط میخواهند توجیه کنند چیزی که دارم میبینم پس جای بحثی نیست

روز خوش

من کی گفتم ، مردم  کار و زندگی رو کنار بگذارند ، ولی میشد رعایت کرد و کار هایی که واجب نبود رو ...

نه والا نمیشه سفر نرفت اخه مگه ما توی این کشور چی داریم رفاه که نداریم امنیت که نداریم ازادی که نداریم میمونه یه مهمونی و وقت گذرونی با خانواده که اونم مدتها رعایت کردیم ولی بازم گفتن موج اومده این واکسن اله اون یکی بله و...... من خودم حدود ۱/۵ سال (( چندماه قبل کرونام شهرستان نرفته بودم))خانواده م رو ندیدم پسرم رو هیچ جا نبردم خب واقعا سخته چقدر گوشی چقدر تلویزیون و خبر بد و مرگ و بدبختی؟!!!!! پس پاشدم رفتم پیش خانواده مبچه مروبردم شهربازی  پارک خودم بعد مدتها ارایش کردم مو رنگ کردم و خندیدم 

رعایت با اون شدت برای وقتی بود که سران هم یه فکری برای دارو و واکسن میکردن نه اینکه سنگ از اسمون بباره بندازن گردن مردم ولی خودشون برن ترکیه ودوبی ۱۰تا۱۵ هزار لیر بدن واکسن فایزر بزنن و به مردم بگن رعایت کنید مام به فکرتونیم 

من که دارم زندگی عادیم رو میکنم فقط ماسک و شستن دست رو بهش اضافه کردم

حرفای شما درسته اما برای جای درست که همه چیزش درسته که خداروشکر شامل حال مملکت ما نمیشه

این نیز بگذرد