2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ميخواد تو اين وصعيت كرونا بله برون بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 69 پست

یکی از اقوام ما بارداره تو عید استوری گذاشته بود تو یه ویلا 100 متری 50 نفر ادم تو هم تو هم 

من جای اون سکته کردم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رعایت کنی و ماسک و ضد عفونی کننده مطمئن باش نمیگیری ..

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
وا خب کرونا هست اینم بارداره شوهرش بگیره اینم میگیره  برای ی مراسم ک نباید میگرفتن چرا باید جون ...

ایشون میتونن نرن و با همسرشون صحبت کنن ،مگه ما گفتیم باید بری!؟فقط یه سوال بود 😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

تازه شما میتونین رعایت کنین ولی من بدبخت پارسال عموم فوت شد ۱۰ روز بود فوت شده بود عروسی خواهر شوهرم بود نمیتونستم برم ولی شوهرم ب زور بردتم اینقد بی انصاف بودن 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
والا بخدا یه حرف حسابی شنیدیم انگار ماها که جایی نمیریم دل نداریم حوصلمون  سر نمیره دوست نداریم ...

من قبل کرونا مامان بابامو ندیدم! شهر غریبم. 

بابابزرگم فروردین سال قبل فوت شد، سالگردش امسال بازم نرفتم. 

میتونستم با هواپیما برم، اما وجدانم نمیزاره 

حیف ک ما شدیم پاسوز یک عده...

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من نمیدونم اینها که مثلا مومن هستن چیزی راجع به حق الناس نمیدونن؟

واي نميدوني انقدر حرص درارن 

من خودمم ادم مقيدي هستم 

ولي اخه خود خدا گفته حفظ جان اوجب واجبات هست 

مثلا جايي كه خوف ضرر جاني هست  ديگه روزه هم بر انسان حرام ميشه ، چه برسه به چيز مستحبي

كروناااااا

بروبابا ،،،بعد دوسال تازه یادت افتاده کرونا !!!؟؟؟

یعنی باور کنم تو این مدت دوسال تو ازخونه بیرون نیومدی و هیچ جا نرفتی مهمونی و خونه بابات هم نرفتی ؟؟؟بعد تازه تازه بله برون خواه شوهرت کرونا یادت افتاده؟؟

اگه اینقد رعایت می‌کنی پس بارداریت چی بود تو این موقعیت ؟؟؟

تو این وضعیت کرونا چه جوری هرروز میری بهداشت و دکتر و سونوگرافی و آزمایش و اینا ؟

شهر ما اصلا کرونا رعایت نمیشه مراسم باشه همه میریم کرونا دیگه چیه

خدا نکنه یکیتون مبتلا بشه، اونوقت متوجه میشید چیه! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ربطی نداره کسی کرونا داشته باشه و تو فضای بسته سرفه کنه میگیری 

نمیدونم والا اگه شوهرش ادم منطقی یا خونواده شوهرش درک دارن نره چ بهتر 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔