2777
2789
نمیدونم چرا میگه اونا چشم ندارن حسودی میکنن یوقت  ن اونا ی استان دیگه هستن تاحالا تو این مدت ی ...

خب بگو حالا من اجازه دادم تو چطور غیرتت قبول کرد منو یه هفته تنها بذاری چطوری دلت اومد بدون من خوش باشی من زنتم از همه بهت نزدیکترم  انتظار داشتم وقتی میگم برو خودت بگی من بدون تو هیچ جا نمیرم هرجا من دعوت بشم باید خانومم همراهم باشه وقتی منو تنها دعوت میکنن به خانومم نمیگن بیا به خودم بی احترامی میشه پس منم نمیرم 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو حالا من اجازه دادم تو چطور غیرتت قبول کرد منو یه هفته تنها بذاری چطوری دلت اومد بدون من خوش ب ...

منم همین انتظار داشتم اما خب رفت گفت ب یکی از خانواده ات بگو بیان پیشت یا تو برو پیششون منم نگفتم چون بابام می فهمید دعوا میشد 

نمیدونم چرا میگه اونا چشم ندارن حسودی میکنن یوقت  ن اونا ی استان دیگه هستن تاحالا تو این مدت ی ...

یعنی چی که چشم ندارن ازش بخواه واضح بهت توضیح بده بگو زن و شوهر هستین و دوست نداری چیزی از همدیگه مخفی کنین بگو دوس داری با هم صادق باشیم. 

خب تو همه فامیل بالاخره حسود هست دلیل نمیشه چون آدم حسود تو فامیل هست آدم ازدواجش رو مخفی کنه یا زنشو قایم کنه این به نظر من دلیل قابل قبولی نیست

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

وا ینی چی فامیلای شوهرم نمیدونن ازدواج کردیم و قایم میکنن؟؟؟؟

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب