الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا اصلا متوجه نیست چی میگه به معنی حرفی که میزنه فکر نمیکنه از همینش ناراحتم جندبار هم قبلا بهش گ ...
میگم دیگه اون از رو قصد شاید نگه فقط میخواد خوشمزه بازی دربیاره نمیدونه که دل میشکونه...ما ترکیم وقتی میگن خریدم فلانی رو بد نمیدونیم مثلا شوهرم توجمع میگه اونموقع که من خریدمت با لهجه ترکی میگه همه میخندیم چیز بدی نیست به دلت بد نیار گلم
عزیزم اشتباهت این بودع شوهرتو تنها فرستادی رفته ینی چی بهم تعارف نزدن زندگی با تو تعارف نداره چرا تورو از بقیه پنهون میکنن یه مشکلی هست ته و تو ماجرارو در بیار ساده نباش
ببین به هر بهانه ای شده برو شهرشون خونه پدر شوهرت تا مجبور بشن تو رو به همه فامیل معرفی کنن نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ان شاء الله که مشکلی نباشه دلی یه درصد احتمال بده مگیه چیزی رو مخفی میکنن تا دیر نشده از همه چی سر در بیار شاید شوهرت زن داشته قبلا یا هزار دلیل دیگه که میترسن فامیل به گوشت برسونن واسه همین تو رو دعوت نکردن تا بچه دار نشدی بجنب و اشتباه دیگه ات هم این بوده به خانوادت نگفتی شوهرت رفته و تو تنها خونه موندی با دلیل بهشون بگو.
مگه شما قبل ازدواج خانوادت نرفتن شهر شوهرت تحقق کنن در موردش بعد جواب مثیت بدین