2777
2789
عنوان

کمک 😫

85 بازدید | 9 پست

سلام ۱۳ سالمه و پسرداییم ۱۶ سالشه 

باهاشون رفت و آمد زیاد داریم . یه بار که رفتیم خونشون داشتیم با هم کارت بازی میکردیم که یهو رو یه کاغذ نوشت با من دوص میشی منم گفتم نه دهنتو ببند . بعد همون شب به مامانم گفتم باور نکرد چون پسرداییم خیلی خودشو مذهبی نشون میده انقدر که اگه من همچین حرفی بزنم اصن باورش نمیشه کسی . خلاصه که یه مدت گذشت منم بهش توجه نکردم تا اینکه یه روز که رفتیم خونشون همه بچه ها یعنی من و داداشم و خواهر اون و خودش رفتیم طبقه بالای خونشون . خونشون خیلی بزرگه و خیلی پولدارن رفتیم تو اتاق و داشتیم بازی میکردیم که کم کم همه رفتن پایین و موندیم من و این منم اومدم پاشم برم پایین که یهو دستمو گرفت و گفت چرا بی محلی میکنی؟ 

منم دستمو از تو دستش کشیدم و اومدم برم که گفت یه روز که یه جا تنها بودیم و وقت کافی داشتیم میدونم باهات چیکار کنم 

انقد ار اون روز حالم بده که دارم میمیرم 

تروخدا بگین چیکار کنم میترسم بلایی سرم بیاره 

خب تنها پیشش نباش و به مامانت بگو

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه سعی میکنم پیشش تنها نباشم اما تا ابد که نمیتونم ازش فرار کنم  مامانمم حرفمو باور نمیک ...

ای بابا نمیدونم ولا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین