2777
2789

من با دستور پخت اپ سرآشپز پاپیون درست میکنم


حلیم بادمجان در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/34fmi49ufquvcbmtk7mlo8249m65lnfe

مواد لازم برای۶ نفر
پیاز (متوسط)   ۴ عدد
برنج   ۱ پیمانه
عدس   ۲۰۰ گرم
گوشت (گوسفندی و بدون چربی)   ۵۰۰ گرم
بادمجان (سرخ شده یا کبابی شده)   ۱ کیلوگرم
گردو (آسیاب شده یا خرد شده)   ۱/۲ پیمانه
زعفران (ساییده شده)   ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل    به مقدار لازم
نعنا    به مقدار لازم
کشک (برای تزیین)    به مقدار لازم
سیر    به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا در ظرف مناسبی گوشت را با سایر افزودنیهای دلخواه آبپز میكنیم.بعد استخوانهای گوشت را جدا كرده و آن را خیلی خوب بكوبید.
۲- عدس و برنج را هر كدام در ظروف جداگانه آبپز كنید و پس از پخته شدن به همراه یك پیمانه آب گوشت و بادمجانهای سرخ شده در مخلوط كن ریخته و كاملا به حالت پوره در می آوریم .
۳- حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و گوشت كوبیده شده را به آن اضافه میكنیم و پس از مخلوط كردن پودر گردو و نمك و فلفل و سیر رنده شده را نیز به غذا اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا روی حرارت باشد.
۴- در ظرفی جداگانه پیاز ها را خرد كرده و سرخ میكنیم و مقداری از آن را برای تزیین كنار گذاشته و بقیه را به غذا اضافه میكنیم و به غذا فرصت میدهیم تا كاملا جا بیفتد.
۵- حلیم بادمجان بهتر است با بادمجان كبابی پخته شود به این منظور بادمجانها را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا پوست آنها كاملا بسوزد و پس از آن زیر شیر آب سرد گرفته و پوستش را بكنید.
۶-  بهتر است شعله غذا بسیار ملایم و زمان پخت طولانی باشد.
۷- این غذا معمولا با مقداری كشك ، نعنا داغ ، پیاز داغ و زعفران ابكرده تزیین و سرو میشود.

سایر نکات
حلیم بادمجان غذایی بسیار سنتی و بیشتر متعلق به مناطق شمالی ایران است


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
https://sarashpazpapion.com

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792