2777
2789
عنوان

بیاید سونوی جنینمو ببینید

455 بازدید | 46 پست

وزنشو چرا اونجوری زده اون منفی مثبتا و منفی ۸۹ ینی چی

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی تو سونوگرافیتو پیش مطب دکتر احمدیان انجام میدی؟؟دقیق مطمئن هستن؟؟

سلام فدات.همونی ک طبقه بالای مطب دکتره؟خودش ک نیست ب خانومی ب اسم ابراهیمیه.ن تاحالا پیشش نرفتم .چون سونوی چک کردن وزن اینا ک معمولیه ی جای معمولی میرم.سونویهای انکمالی غربالگرز هم یه دکتر سونوگرافی هست توتهرانسر ک مطب خصوصی داره پیش اون رفتم.وگرن بقیه سونویها نیاز ب جای خیلی خوب نداره همه چیو خود دستگاه نشون میده

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
منم واس غربالگری میپرسم اعتماد نمیتونم کنم به هر سونویی سونو خوبم اینجا نمیشناسم 

این ادرسی ک میدمو دوس داشتی برو.اسم دکتره خانکم دکترهمایونتاج طاهری هستش بزنی گوگل ادرس واست میاره شنبه تاچارشنبه هستش از ۹ صب خودش میاد ولی از ۸ صب برو پشت در مطبش اسمتو توکاغذ بنویس.

این ادرسی ک میدمو دوس داشتی برو.اسم دکتره خانکم دکترهمایونتاج طاهری هستش بزنی گوگل ادرس واست میاره ش ...

ممنون مهربونم...من سونو قلب دادم طول سرویکس زده ۳۲ هفته هشت بودم اینجا میگن ۳۲ خوب نیس تو اطلاعی داری راجب این چیزا؟؟محل دقیق جفتم نشون نداد 

ممنون مهربونم...من سونو قلب دادم طول سرویکس زده ۳۲ هفته هشت بودم اینجا میگن ۳۲ خوب نیس تو اطلاعی دار ...

فدات گلم.ببین باید دکترت ببینی چی میگ.احمدیان چی گفن بهت؟

من خودم تو ۱۸ هفته سرویکسم ۴۲ بود امروز ک تو ۲۴ هفتگی رقتم شده بود ۳۴.تا وقتی زیر ۲۸ نشه مشکلی نیست فقط منو تو ک زیر ۳۵ هستیم باید هی خمو راست نشیم هی پله ندیم بالا پایین دستشویی ترجیحا فرنگی استفاده کنیم

مهمونی دادنو کنسل کن .ولی مهمونی برو ولی پانشو ظرفاشونو بشور سفرشونو بنداز اینجوری دیگ.احمدیان دیدی طول سرویکسو چیزی نگف؟

فدات گلم.ببین باید دکترت ببینی چی میگ.احمدیان چی گفن بهت؟ من خودم تو ۱۸ هفته سرویکسم ۴۲ بود امروز ک ...

هنوز احمدیان نرفتم شمال سونو دادم پیش ی متخصص بردم نشون دادم اصن چیزی نگفت بهم احمدیان سشنبه بهم نوبت داده تازه واس اولین بار میرم پیشش...من هنوز هیچ چکاب و ازمایشی ندادم بهداشتم پرونده باز نکردم اصن انقدر سردرگمم اینجا هیجا بلد نیستم همسرمم سر کاره خانوادمم نیستن حداقل بااونا برم 

هنوز احمدیان نرفتم شمال سونو دادم پیش ی متخصص بردم نشون دادم اصن چیزی نگفت بهم احمدیان سشنبه بهم نوب ...

برو پیش احمدیان خودش واست هر ازمایشی نیاز باشه مینویسه ی ازمایش کلی ازت میگیره خیالت راحت نگران نباش

هنوز احمدیان نرفتم شمال سونو دادم پیش ی متخصص بردم نشون دادم اصن چیزی نگفت بهم احمدیان سشنبه بهم نوب ...

دوس دارم یروز تو مطب ببینمت😂😂تواین هفته سه شنبه نوبت داری من هفته ایگ سه شنبه پیشش نوبت دارم