2777
2789
عنوان

بیاید سونوی جنینمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 46 پست
منم هفته دیگه دارم 😂

عههه😂😂پس چجوری نوبت گرفتی اخه ب من گفتش باید اخر هفته بزنگی نوبت بدم بهت واسه هفته دیگ

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورود اقایون ممنوعه عزیزم؟

اره گلم ممموعه ولی میتونه بیا تو راهرو بشینه 

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من گفت ۴ نیم اونجا باشم غربالگری انجام دادی یا نه هنوز؟؟

منظورت تاریخ ۲۴ فروردینه ساعت چهارونیم؟

اره گلم من شیش ماهمه غربالگریام تموم شده

نمیدونم امرو زنگیدم اونم نوبت داد ۲۴ 

خب پس منم بزنگم بهش پر نشه

مگه نوبت نگرفتی هنو؟؟؟

همین الان زنگیدم گفت ۲۴ بیا ساعت دو😁😁

اره ۲۴ فروردین اخی بسلامتی من هنو اول راهم 

اره سلامت باشی من تومطب خود احمدیان تو خفته ۵ خونریزی کردم یهو ی اشکو اهی راه انداختم😁ولی خب هماتوم بود سه ماه استراحت مطلق بودم بعدش جذب شد.چ روزایی بود

ینی چی اخر هفته بزنگی ینی اشتباه متوجه شدم؟؟نرم بگه نوبتت نیس 😂😂

ن منم الان زنگیدم گفتش ۲۴ بیا😁اخه هفته پیش زنگ زده بودم گفتش اخر هفته بزنگ

اخی عزیزم ایشالا سلامت نی نی میاد بغلت من همش شکم درد دارم تو خواب کلافم میکنه 

فدات اولاش عادیه مثل درد پریودی کم کم بری جلو تهوع اینا میاد سراغت بعد خوب میشی ب ماه من برسی یکم کمر دردو تیرکشیدن واژن داری