2777
2789
عنوان

این لباس برا خواستگاری چطوره؟+عکس💞🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 92 پست
اوه من بیرون اصن حال ندارم دامن بپوشم و لباس استین پفی  نمیدونم خیلی به مشورت نیاز دارم راجب ا ...

خب تو خونه مهمون نامحرم داشتی بپوش تنبل😐

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که چادر قشنگ میپوشیم جلو خواستگار چقدر راحت تریم. آدم با لباس معذب میشه😅

منم چادر میپوشم ولی لباسای خوشگل دیده نمیشه و تازه طرفم فکر میکنه از زیر چاقیم😂😂😂😂😂

من فکر کردم با چادر میخوای بپوشی. اگر بدون چادره بنظرم تجدید نظر کن البته باز بستگی به نوع مذهبی بو ...

خب دامن با شومیز مگه چشه

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
خب دامن با شومیز مگه چشه

باور میکنی نمیدونم چون تا حالا مراسم خواستگاری ندیدم عروس چادر نپوشه😁😁 بخاطر همین برام یجوری بود.

بازم عزیزم خودت میدونی، در کل لباس قشنگیه

باور میکنی نمیدونم چون تا حالا مراسم خواستگاری ندیدم عروس چادر نپوشه😁😁 بخاطر همین برام یجوری بود. ...

اخه من نمیدونم چادر چجوری قشنگه

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
اخه من نمیدونم چادر چجوری قشنگه

یه چادر معمولی رنگ روشن نه تیره که سفید هم نباشه زیاد به چشم بیاد.

برای من طوسی_صورتی با گلهای صورتیه که همیشه اونو میپوشم هنوزم بختم باز نشده😂😂😂😂😂

احتمالاً برای دو شب دیگه که خواستگار میاد اونو نپوشم بلکه فرجی بشه🤭🤭🤭

یه چادر معمولی رنگ روشن نه تیره که سفید هم نباشه زیاد به چشم بیاد. برای من طوسی_صورتی با گلهای صورت ...

عکسش میدی

منم چادر میپوشم ولی لباسای خوشگل دیده نمیشه و تازه طرفم فکر میکنه از زیر چاقیم😂😂😂😂😂

مادر و خواهرش میبینند، میرن برا پسرشون تعریف می کنند 😜😂

نه بابا چرا فکر کنه چاقیم🙄

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

قشنگه 

با شال طوسی

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

عالی 

بنظرم از این حجاب ها بزار رو سرت 

از همینا ک سیما تیر انداز تو سریال هیولا میزاره رگ سرش 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗