2777
2789
عنوان

این لباس برا خواستگاری چطوره؟+عکس💞🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 92 پست

عکس تنخورش نداری ببینیم؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی دعا کن فقط😅🤦‍♀️🤣💞 تو هم خوشبخت شی

حتما عزیزم 😍😍😍💙

مرسی 😅😅😅💛 

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

قشنگه مبارک باشه

فقط چرا انقد کمرت باریکه عزیزم😅(البته اگ درست دیده باشم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
قشنگه مبارک باشه فقط چرا انقد کمرت باریکه عزیزم😅(البته اگ درست دیده باشم

دامن از وسط تا زدم

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
دامن از وسط تا زدم

آها عزیزم خوشبخت شی

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
منم اینو نمیدونم کجا ها بپوشم

تو خواستگاری😂😂😂

من همچین لباسی رو مثلا خونه مادرشوهرم برم میپوشم. تو هال روش چادر سرمه، تو اتاق چادر رو بر میدارم.چون شوهر خواهراشم هستند.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
تو خواستگاری😂😂😂 من همچین لباسی رو مثلا خونه مادرشوهرم برم میپوشم. تو هال روش چادر سرمه، تو ات ...

اوه من بیرون اصن حال ندارم دامن بپوشم و لباس استین پفی 

نمیدونم خیلی به مشورت نیاز دارم راجب این لباسه

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁