2777
2789
عنوان

خاطره بد مدرستون چی بوده؟

3164 بازدید | 94 پست

من کلا با نظام آموزشی ایران مخالم عزت نفس و اعتماد بنفس بچه ها میاد زیر صفر الان که بچه ها تعطیل هستن میبینم که استرس شون کم تره شما خاطره بدی دارید؟ 

من با این که درسم همیشه از همه بهتر بود ولی خاطره ی بد خیلی دارم حاضرم بمیرم ولی دیگه مدرسه نرم😐

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دهه شصتی هستم کلاس اول بودم جمع و تفریق رو ذهنی حساب کردم پای تخته معلم گفت باید خط میکشیدی و حساب میکردی کی گفت ذهنی حساب کنی با گچ زد تو سرم با داد و هوار گفت برو بشین این خاطره برای همیشه تو ذهنم موند و باعث شد از ریاضی متنفر بشم

این نیز بگذرد...                                   

من تو خود مدرسه خاطره بدی ندارم کلا مدرسه رو دوس داشتم و خوش میگذشت

ولی امان از غروب های سیزده بدر و پیک نوروز که در ب در دنبالش میگشتم تا بنویسمش😑😑

دیشب دختر جاریم میخاست بیاره دیکته بنویسه کلا اون صحنه دنبال پیک کشتن خودم یادم افتاد چه استرسی گرفتم

اللهم عجل لولیک الفرج

کلاس دوم که بودم

یکی از دوستام گفت دوست پسر دارم من

بعد به ترتیب بچه ها هی میگفتن ماهم داریم

من فکر کردم منظورشون دوسته ولی از جنس پسر

گفتم منم دوست پسر دارممم منظورم پسرخالم اینا بود

یهو مدیر اومدددد

فقطم حرف منو شنید

دیگه برای اینکه ولم کنه با هزارالتماس حالت تشنج و بالااوردنو در اوردم

اخرشم به مادرم گفتم بیاد مدرسه اونم اومده بود میگفت این میمون اصلا بلده مگه دوست پسر چیه منم میگفتم ن والا😂

کلاس چهارم بودم، روز معلم بود، همه ی بچه ها کادو اوردن، کادوی من موند خونه، راهم دور بود نمیتونستم برم بیارم

اوریگامی بلد بودم یه دسته گل کوچولوی خوشگل براش درست کردم با یه نامه و پاکت خوشگل تر

بهش دادم اما بعد دیدم پارشون کرده انداخته تو سطل زباله😔

خیلی دلم شکست، به خاطر این کارش کادوش رو بهش ندادم