2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

285 بازدید | 41 پست

من با نامزدم مجازی دوست شدم.نامزدم محدودیت پوشش گزاشت مو کامل داخل و مچ دست و پا پوشیده درباره دوستامم زیاد میپرسید ک چند بار بیرون رعتی باهاشون اینا. ساعت رفت و امدم رو دقیق باید بهش میگفتم. و درباره گذشتمم میپرسید‌ زیاد.ی بار خونه مامان بزرگم رفتم و بهش نگفته بودم و چند ساعتی جواب زنگاشو نداده بودم و میگفت در دسترس نبوری رفتی خیانت کردی و فلان.ی روز من مانتو مچ کوتاه تر پوشیده بودم و اون فهمید و خلاصه دعوا شد ک چرا وقای من نیستم کاری زو ک نمیخوام انجام میدی میگفت مقصر تویی اعتماد منو با این کارت گم کردی.دوبار مزاحم تو خیابون داشتم با فاصله البته در حد تیکه پروندن من نمیدونم دیونه شدم اومدم حسادتشو تحریک کنم بهش گفتم و میگفت تو حتما بهش خندیدی ک تیکه انداخته و فلان و بازم دعوا کرد‌.بعد میگه جون باهام دوست شدیو همون اول برام عکس بدون حجاب فرستادی بهت شک دارم قبلا با کسی بودی.بهم‌گفته بود سفره خونه تفریحی نرو البته ک من قلیون نمیکشم با خانوادم رفته بودم روز جمعه بود و فهمید ک یواشکیش رفتم و بازم گفت اعتمادمو از دست دادی.اینم بگم محبت میکنه پول کم‌نمبزاره تعهد داره بهم.اما گاهی لوکیشن میخواد.بیرون رفتم باش میگفت نگاه به اون پسر نکن.یه بارم میگفت گوشیتو ازم قایم‌کردی . البته بگم ک تعقیبمم کرده چند باری. 

من مقصربودم کلا توی این اختلافات یا شوهرم مشکل داره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.