2777
2789
عنوان

واقعا کتاب راز و قانون جذب دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن با روغن بنفشه ؟؟ شما علم رو قبول ندارید چسبیدید به شبه علم؟  نه فقط روانشناسان دانشمندان ...

تبریزیان ک بابام نیس ک بخام تبلیغشون کنم ولی همون مردمی ک جمع شده بودن برا باز شدن دفترش میدونن ک داروهاش شفا بود برا مردم..

دکترای عالم خیلی حالیشونه الان ؟ تا میری دکتر میگی حالم بده دگزا میده ..دیگه نمیگه اگه اینو بزنی بدنت تا ۶ماه کلسیم جذب نمیکنه ..تو همه نسخه هام دگزا داره حرف اولو میزنه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نه امام علی : اگه میخای افراد بد و از خودتون دور کنید بدی رو در خودتون به خوبی تبدیل کنید 

من به شما گفتم اثبات علمی کنید :)))

شما با استناد به یک حدیث به این قانون باور دارید در صورتی که اگه دید کلی داشته باشیم این قانون با دین اسلام در تضاده کافیه یه سر به سایت پرسمان بزنید و از مقالاتش استفاده کنید 

فقط علمی اثبات کنید

این که مشخصه . وقتی هدف داری و تلاش کنی بهش میرسی ... این دگ قانون جذب نیست.... این تلاش و پشتکاره

نه من ماشینم پول واقعا کم داشتم از جایی که فکرشو نمیکردم پول جور شد .کنکورمم تلاش کردم ولی فکرشو نمیکردم اون رتبه به دست بیارم. یا امسال عید عموم ۲ میلیون عیدی بهم داد در صورتیکه هیچ سالی عیدی نمیداد چون هر وقت پول تو کارتم میاد خدا روشکر میکنم. میگم خدایا شکرت که راحت میتونم پول خرج کنم خدا هم برام میرسونه.

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
تبریزیان ک بابام نیس ک بخام تبلیغشون کنم ولی همون مردمی ک جمع شده بودن برا باز شدن دفترش میدونن ک دا ...

اوکی پس شما واکسن هم نمیزنید چون به گفته ی این آقا توش چیپ هست ! همین مردمم الان پشت این آقا نیستند شما چرا دارید ازش طرفداری میکنید؟؟

حتمن با روغن بنفشه ؟؟ شما علم رو قبول ندارید چسبیدید به شبه علم؟  نه فقط روانشناسان دانشمندان ...

فیزیک دانا خودشون دارن میدان کوانتوم رو رواج میدن بین مردم بعد چطور میان ردصلاحیت میدن ب قانون جذب😂😂

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اوکی پس شما واکسن هم نمیزنید چون به گفته ی این آقا توش چیپ هست ! همین مردمم الان پشت این آقا نیستند ...

واکسن نمیزنم چون اگه خوب بود اقازاده ها تا الان زده بودن ..البته اونا همه زدن ولی از نوع خوبش رو ..و صدرصد امپولی ک اونا میزنن رو نمیان بزنن برای منو تو ..

کوانتوم این نظریه رو رد میکنه 😂🤦‍♀️

اها پس مشخصه شما علمت خیلی بالاس ..

کوانتوم پایه اساسی قانون جذبه