2777
2789
عنوان

واقعا کتاب راز و قانون جذب دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 73 پست

هر سلول ما از درون دارای ولتاژ مثبت واز بیرون دارای ولتاژ منفی هست .که این ولتاژ ها مجموعه از انرژی رو تشکیل میدن .و جسم ما در واقع میداتی از انرژی است اینکه ما به وسیله امواج به هم وصل میشیم .و توانایی تاثیر گذاشتن برو رو میدان انرژی هم رو داریم .

این نیز بگزرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه با شما بحث نمیکنم واکسن نزنید 😂🤦‍♀️

اره بهتره ک بحث نکنید 😊

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
کی گفته 

ولش کن باوا اصلا نمیدونه چی داره میگه😂😂

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
میشه بگید کوانتوم چطور این قانون رو تایید میکنه دوست عزیز؟ 

یکم مطالعه کن دوتاکتاب بخون میفهمی 

هر سلول ما از درون دارای ولتاژ مثبت واز بیرون دارای ولتاژ منفی هست .که این ولتاژ ها مجموعه از انرژی ...

این اختلاف پتانسیل دو سر سلول چطور باعث ایجاد انرژی میشه؟ اونم اختلاف پتانسیل _۶۵ میلی ولت😂🤦‍♀️

ببین عزیزم اگه حالت خوب باشه و مطمئن باشی اتفاقای خوب تو زندگیت میفته محاله ک نشه فقط با تمام وجود و بدون ذره ای شک باورش داشته باش و ب خدا توکل کن

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
من به شما گفتم اثبات علمی کنید :))) شما با استناد به یک حدیث به این قانون باور دارید در صورتی که اگ ...

ایا شما به بزرگان دین باور دارید .که باعث شفا نیشدن یا طی الرض داشتن .اونا باور داشتن .که اصلی ترین رکن تو قانون جذبه 

این نیز بگزرد