2777
2789
عنوان

واقعا کتاب راز و قانون جذب دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 73 پست

حتی اگه درست نباشه باعث میشه امید داشته باشه ادم

من اعتقادی ندارم خیلی ولی ادمای مثبت نگر اطرافم حالشون بهتر ه انگار

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر علمی ثابت شده .میخات ثابت کنم 

اخه عزیزم چه طور حتی کدچکترین اتفاقهای خوبی که بای عید میخواستم مهمونی گشت و گزار .... براشون تلاش کزدم هیچی اتفاق نیفتاد طلاقم هم در راهه

آخه تو خودت فکرشو بکن... میگه روزی ۱۰۰ بار بنویس ماشین خوب دارم. خونه ی خوب دارم وقتی تلاش نکنی چجو ...

باید چیزای بنویسی که تواناییش داری الان من بنویسم سال دیگه یه خونه ۵۰ میلیاردی دارم خب معلومه نمیشه ولی من خودم موقع کنکورم گفتم دانشگاه شهید بهشتی میخوام قبول بشم تمام تصوراتم شهید بهشتی بود و در کنارش تلاش کردم و بهش رسیدم. یا ماشین کوئیک میخواستم بدست اوردم نیومدم بگم ماشین یه میلیاردی میخوام چون میدونستم در حد توانم‌نیس

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
متاسفانه دروغه. کی گفته بزرگه؟؟ این خزعبلات رو علم خیلی وقت پیش با آزمایش و اندازه گیری رد کرد

روانشناسا رد کرد بخاطر اینکه اگه مردم با قانون کائنات و فرکانس اشنا بشن دیگه احتیاجی ب روانشناس و روانپزشک ندارن ..

درست مثه رد طبابت استاد تبریزیان ک دکترا جمع شدن بر علیه اش ردصلاحیت طبابت ساختن ک از از بازار طبابت کنار بره میدونی چرا ؟ 

چون تبریزیان با ارزونترین و ساده ترین دارو مشکل مردم رو حل میکرد و مطب دکترا خلوت شده بود و دکترا نمیتونستن مردم رو با هزینه های کلان ویزیت کنن و کاسبی کنن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
باید چیزای بنویسی که تواناییش داری الان من بنویسم سال دیگه یه خونه ۵۰ میلیاردی دارم خب معلومه نمیشه ...

این که مشخصه . وقتی هدف داری و تلاش کنی بهش میرسی ... این دگ قانون جذب نیست.... این تلاش و پشتکاره

باید چیزای بنویسی که تواناییش داری الان من بنویسم سال دیگه یه خونه ۵۰ میلیاردی دارم خب معلومه نمیشه ...

خوب من گفتم این مهمونی ها انجام بشه به خیر و خدشی .این جاها دور شهر نه اصلا یه شهر دیگه برم گشت و گزار این کارهای کوچیک رو عید خواستم نشد

ماشین پیشکش 

من کنکور جای خوب قبول شدم ولی تلاش کردم امیرکبیر خوندم

روانشناسا رد کرد بخاطر اینکه اگه مردم با قانون کائنات و فرکانس اشنا بشن دیگه احتیاجی ب روانشناس و رو ...

حتمن با روغن بنفشه ؟؟

شما علم رو قبول ندارید چسبیدید به شبه علم؟ 

نه فقط روانشناسان دانشمندان فیزیک هم با آزمایش این قانون رو رد کردند . 

خواهشن دین رو قاطی این نظریه نکنید که متخصصان دینی هم این قانون رو رد کردند  شما فقط علمی این ...

نه امام علی : اگه میخای افراد بد و از خودتون دور کنید بدی رو در خودتون به خوبی تبدیل کنید 

این نیز بگزرد