2777
2789
عنوان

تراپیست ام همه اش میپرسه افکار خودکشی که نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اسی مگه اون تراپیست کیه که به خاطرش به یه کاربر بیچاره بی علت توهین کردی خوب واقعا مدل حرف زدنش ...

تو تشخیص میده یا منی که 10جلسه باهاش حرف زدم

نصف تروما هام حل شده

خیلی عالیه فقط این سوالش ناراحتم میکنه

مثلاً تهش دانشگاه تهرانه که ته رنکینگ دنیاست خودت گفتی تراپیست مناطق محروم تا آدم جوابتون میده کصونه ...

زر نزن بابا روانی😂

تو دانشگاه تهران و تو خوابت شاید ببینی

با پول پدرم منم میتونم امریکا و انگلیس درس بخونم 

اون دانشگاهی که با زحمت خودت بخونی یا فول فاند بشی ارزش داره

بعدش حرف من شوخی بود

خودت از تراپیستت ایراد گرفتی

هرچند خودتو تراپیستت مشخصه دیگه کی هستین پس ارزش نداری بیشتر از این جوابتو بدم

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

تو تشخیص میده یا منی که 10جلسه باهاش حرف زدمنصف تروما هام حل شدهخیلی عالیه فقط این سوالش ناراحتم میک ...

معلومه چقدر تاثیر گذار بوده 🙃موفق باشی ..

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه اصطلاحه شوخیه

میگن مال مناطق محروم

کسی قصدش توهین نیست

خیلی خوبه پیشش میری

آفرین

در مورد داشتن آرامش روان  هم بهش بگو چیزایی بگه

اگه دوست داشتی بعدا بیا اینجا تاپیک بزن

تگ کن

منم خوشم میاد اگر کاربلد باشه

مثلاً تهش دانشگاه تهرانه که ته رنکینگ دنیاست خودت گفتی تراپیست مناطق محروم تا آدم جوابتون میده کصونه ...

ته رنکینگ؟مگه تو خبر داری از رنکینگ باکلاس بازی درمیاری برای ما؟تو چی ماساچوست درس میخونی انقدر کلاس میزاری؟

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
زر نزن بابا روانی😂تو دانشگاه تهران و تو خوابت شاید ببینیبا پول پدرم منم میتونم امریکا و انگلیس درس ...

آره پول دارم تو دانشگاه رنکینگ دو رقمی درس بخونم

شماهم هر چقدر درس بخونید تهش  دانشگاه ها ایران ته لیست کل دنیان 

بعدم رشته مترجمی؟ تهش باید اسنپ کار کنید با این رشته ها دوغ آبی و آیکیو زیر خط فقرتون

نبینمت تو تاپیکم

ته رنکینگ؟مگه تو خبر داری از رنکینگ باکلاس بازی درمیاری برای ما؟تو چی ماساچوست درس میخونی انقدر کلاس ...

ولش کن با پول باباش میخواد بره انگلیس

زحمت نداده درس بخونه اینجا حداقل بورس بشه

بعد به بقیه توهین میکنه

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

آره پول دارم تو دانشگاه رنکینگ دو رقمی درس بخونمشماهم هر چقدر درس بخونید تهش دانشگاه ها ایران ته لی ...

عقب مونده شرکتایی که من کار میکنم تو تهش بتونی خدماتی بشی اونجا❤️

ولش کن با پول باباش میخواد بره انگلیسزحمت نداده درس بخونه اینجا حداقل بورس بشهبعد به بقیه توهین میکن ...

همون تهش میره یه دانشگاهی درس میخونه که مطرح نیست 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
یه اصطلاحه شوخیهمیگن مال مناطق محرومکسی قصدش توهین نیستخیلی خوبه پیشش میریآفریندر مورد داشتن آرامش ر ...

کسی حرفی میزنه محکم باید وایسع جواب بشنوه

مشکلات من بخاطر ایده آل گراییمه

شما باید اول بفهمی تله ها شخصیت چیه

رو همون کار کنی

توصیه های که به من می‌کنه به درد شما مثلاً شاید نخوره