2777
2789
عنوان

واقعا کتاب راز و قانون جذب دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 73 پست
هنگامی که ما حس داشتن چیزو به جهان وکایینات میفرستیم .کاینات باتوجه به قدرت انرژی که صرف میکنیم .اون ...

یعنی انرژی من کم بود عیدم این شد نمیدونی چقدر تلاش کردم نمیدونم چرا قانع نمیشم

اره الان باید رژیم بگیرم چندماه تثبیت بودم دوباره رژیم بگیرم دو کیلو کم کنم

با کدوم کالری شمار ؟؟؟

و اینکه توچندمدت رسیدی به 56 ؟؟؟

منم نزدیک وزن توام تقریبا دقیقا نه ها

تو روز چند کالری مصرف میکردی؟؟؟

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگه حالت خوب باشه و مطمئن باشی اتفاقای خوب تو زندگیت میفته محاله ک نشه فقط با تمام وجود و ...

واقعا تمام این حالات رو داشتم با چه انرژی خونه تکونی کردم و آماده شدم حیف

ببین عزیزم اگه حالت خوب باشه و مطمئن باشی اتفاقای خوب تو زندگیت میفته محاله ک نشه فقط با تمام وجود و ...

مهمترین سخترین قسمتش اینه

من نمیدونم چطور ب این باور و حس برسم بنظرتون راهی داره تلاش کرد ب اون نقطه رسید؟

واقعا تمام این حالات رو داشتم با چه انرژی خونه تکونی کردم و آماده شدم حیف

الهییی عزیزم

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
با کدوم کالری شمار ؟؟؟ و اینکه توچندمدت رسیدی به 56 ؟؟؟ منم نزدیک وزن توام تقریبا دقیقا نه ها ...

واقعا حس و حالشو امشب ندارم توصیح بدم میتونی تاپیک الهه جون کاربر

بامدادخمار. رو بخون عزیزم

ببخشید بدجایی مزاحم شدم

نه عزیزم امشب حالشو ندارم ۴ روزه با شوهرم قهرم گذاشته رقته واقعا داغونم حس هیچی ندارم  دوباره تگم کن میگم‌بهت 

تو تاپیک الهه هم بری بچه ها کمکت میکنند

مهمترین سخترین قسمتش اینه من نمیدونم چطور ب این باور و حس برسم بنظرتون راهی داره تلاش کرد ب اون نقط ...

عزیزم ب این فکر کن ک همه چیز تو دنیا ب خواست ما اتفاق میفته و هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره این باورو داشته باش و مطمئن باش برات اتفاق میفته و رهاش کن و ب خدا بسپار همه چیو

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
نه عزیزم امشب حالشو ندارم ۴ روزه با شوهرم قهرم گذاشته رقته واقعا داغونم حس هیچی ندارم  دوباره ت ...

فدات عزیزم 

ان شاء الله اشتی میکنی میای با حوصله میحرفیم 

💗💗😘😘