2777
2789
عنوان

فردا صبح بچم دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی بودم و تجربه ای ندارم 

اما اومدم بگم انشاالله نی نیتو سالم بغل بگیری و از فردا بهترین حس دنیا به رگات تزریق میشه و یه موجود دیگه ای به نام مادر میشی پیشاپیش مامان شدنت مبارک ❤❤❤❤

امیدوارم بحق آبروی خانوم فاطمه زهرا (س) دامن همه منتظرا سبز بشه🤗

از فردا خودتم مثل جوجت پاک میشی مثل روز اولی که به دنیا اومدی 🌸🌸🌸🌸

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

من تا شبش نذاشتن چیزی بخورم بعدم فقط مایعات

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

بسلامتی من نصفه شب اورژانسی سزارین شدم صبح فک کنم ابمیوه اوردن برام یا نزدیکای ظهر اصلن یاد غذا خوردن نبودم واالا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خودم تمیز میکنم بابا

نه اونجا دوباره ژيلتو برميدارن و محكم ميكشن

اذيت ميشي

ميخواي صبح بزن

مال من اينطوري شد و گفت ازشب تاحالا دراومده و پوستمو كند

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐

آآآآآآاخخخخخی...

پارسال این تاریخ منم تو هول و ولای تو بودم...فردا پسرم یکساله میسه...

فردا میرم دکتر ببینم برا دخترم کی وقت زایمان میده...

انشاالله قدم نی نیت پر از خیر و برکت باشه برات...

من فک کنم ۱۰ رفتم اتاق عمل بی حسی(کاش بیهوشت میکردن) فک کنم ۴ یا ۵ بهم چای و عسل دادن...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

الهی ب سلامت فارغ شین الهی زیر سایه پدرومادر با نازونعمت بزرگ بشه الهی آمین لطفا برای نی نی دارشدن تمام منتظران از جمله فلورا،مهربون۲۱و سحر دعا کنین ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

ب نظرم تا وقت داری برا خودت آش آلو درست کن.

اولا ک بهت ی ملاقه بیشتر سوپ نمیدن...خداشاهده من ک گرسنه بودم تا صبح.نگو گرسنه نمیشم ک میشی...عملت کردن خون از دست دادی ضففففف میزنی.

اش آلو ببر ک شکمت هم راحت کار کنع.

اگه داری الان کپسول یا قطره شیر افزا بخور ک فردا شیر داشته باشی خودت و به اسیر نشید. اگر نه همتش رو داری برو داروخانه بخر اگر باز هم نه فردا صبح بخر با ی قلوپ آب بخور کپسولش بهتر خورده میشه.

از من بشنو!شیشه شیر ببر.شیرخشک هم ببر ۳۰ سی سی شیر درست کن آخر شب بده بچت...ک شب بخوابه...

بعدش....بذار فکر کنم...

آهان نبات برا خودت ببر عسل طبیعی خوب داری ببر

کمپوت گلابی ببر با انجیر حالا یا خیسونده اش یا کمپوتش رو...

بطری آب معدنی بزرگ ببر.وحششششتناک تشنه میشی.شیاف دیکلوفناک ببر ک یواشکی بذاری.چون غیر از ساعتش نمیذارن برات.کافی میکس ببر.قهوه .

ی بسته آدامس هم ببر

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

دستور آش آلو

پیاز رنده کن تفت بده.لپه بریز عدس بریز زردچوبه بریز سبزی آش بذار بپزن...

یذدره پیاز رنده شده با گوشت چرخ کرده و نمک قلقلی کن آشت ک ب جوش اومد گوشتا رو بریز .ی عصاره گوشت یا مرغ هم دوست داشتی بریز.

یک ربع بیست دقیقه مونده برش داری آلو بخارای زیییییاد بریز توش ک ملین باشه.

طعمش با لیمو ترش تازه عالی ه