2777
2789
عنوان

فردا صبح بچم دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونجا دوباره ژيلتو برميدارن و محكم ميكشن اذيت ميشي ميخواي صبح بزن مال من اينطوري شد و گفت ازشب ...

نه بابا منم سزارین بودم و همچین برخوردی نکردن و شبش هم شیو کردم.

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
بیهوشی کامل خوب نیست خودمم نمیخام راستش

من بسسسسسسیار آستانه درد بالایی دارم...بعد از عمل بی همراه پایین اومدم مسکن و شیاف رو ب اصرار دکتر در روزهای معدود و برای کاهش التهاب بخیه ها مصرف کردم.خ روپا بودم و سرحال اما خدا شاهده از سر درد بعد از بیحسی تا ۱۴ روز نمیدونستم چنتا و چ جور مسکن میخوردم...میگفتم مسمومیت کبدی هم دادم ب جهنم...فقط این سر درد بیفته...

ب دکترم گفتم برا این یکی ب هیچ عنوان برا بی حسی همکاری نمیکنم...بهش گفتم خدا شاهده میام از تخت پایین و میرم از بیمارستان بیرون...میرم ی بیمارستان ک بیهوشم کنن...در این حد  

انشاالله تجربه شما مثل من نباشه

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

میشه فردا برای من دعا کنی؟

حال دلم خیلی گرفته اس میگن وقتی مادر بچشو بغل میکنه دعاش گیراس پاکه

میشه برام دعا کنی منم حاجتمو بگیرم؟

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚