2777
2789
عنوان

تازه بچم سقط کردم مادرم با کاراش بیشتر دلم میشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 57 پست
گلم منم دکتربهم گفت اصلاباردارنمیشی.باراول باداروباردارشدم 4ماه ونیمم بود سقط شد.باردوم خودمو تقویت ...

خداروشکر عزیزم.ب منم بگو چطوری خودتو تقویت کردی؟

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

حالا مگه سقط چیه ک بخوای پنهونش کنی؟

نمیفهمم چرارادم باید همیشه بخاطر افکار دیگرلن خودشو ازار بدم

من سه تا سقط کردم

همه هم‌میدونستن

پشیزی هم برام مهم نبود

درگیر این چیزا نشو

زود پیر میشی

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم دکتربهم گفت اصلاباردارنمیشی.باراول باداروباردارشدم 4ماه ونیمم بود سقط شد.باردوم خودمو تقویت ...

عزیزم با چی خودتا تقویت کردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

زیزپسرم نمیذاره طولانی تایپ کنم.نیمه شب برات مینویسم😂😂😂😂

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم با چی خودتا تقویت کردی

الان فهرستی میگم.سوالی بود نیمه شب جواب میدم.

تخم هویج فرنگی.

قرص ویتاگنوس.

بادکش گرم رحم و تخمدان(مهمترین عامل).

ماساژ رحموتخمدان باروغن سیاهدانه.

عسل با سیاهدانه.

حلوای خرماوسیاهدانه.

دمنوش برگ سنجد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
زیزپسرم نمیذاره طولانی تایپ کنم.نیمه شب برات مینویسم😂😂😂😂

باشه عزیزم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

فهرستوار ب دوستمون گفتم.بخون سوالی بود درخدمتم

فعلا حال و روحیت خوب نیس  اگر مامانت نمیتونه بهت کمک کنه برو خونه ی خودت تا ریکاوری بشی

من خونه خودمم مادر اومده ‌پیشم از شمال دلم از کاراش شکسته الانم دارم با اشک اینارو مینویسم 

فهرستوار ب دوستمون گفتم.بخون سوالی بود درخدمتم

بادکش گرم رحم و تخمدان چیه؟

مثل مامان من...ابدا سیاست نداره.ابدا دهنش چفت و بست نداره.هیجاناتش رو نمیتونه کنترل کنه.هممممه چیو ب هممممه میگه.

مادرهای قدیمیا اینجورین دیگه

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
حق داری ناراحت شدم برات😔برا راحت باردار شدنت صلوات فرستادم گلم

ممنونم من بیشتر بخاطر مشکل خودم که مادرزادیه و همین ساده بودن مادر همه فامیل میدونن حالم بد میکنه مثلا زن داییم بهم زنگ زده میگه بیا ببرمت یجا تخمک اهدایی بگیر خوب من نباید داغون بشم یعنی خدا مال من نیست چون خودم مشکل مادر زادی دارم خدا نظری کرد همون ماه باردار شدم دکتر خدا ازش نگذره بهم دارو که من باید استفاده میکردم واسه انعقاد خون بهم نداد هماتوم گرفتم خیلی بزرگ شد باعث ایست قلبی بچم شد😭😭😭😭