2777
2789
عنوان

تازه بچم سقط کردم مادرم با کاراش بیشتر دلم میشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 57 پست
عجب مامانی خیلیا اینطورین سعی کارای شخصیتو نگی اصلا چون هر چقدرم‌گوشزد کنی‌فایده نداره ماله منم بدبخ ...

بخدا باردار بودم نگفتم شوهرم میگفت جرا نمیگی مامانت بیاد مراقبت باشه تو استراحت مطلق بودم حاضر شدم سختی بکشم ولی نیاد اینجوری بشه خدا صلاح ندید بچم ازم گرفت مجبور شدم بگم بیاد اومد ولی غم دلم با کاراش بیشتر کرد😭

منم ماه پیش قلب بچم تشکیل نشد و سقط کردم .توکلت ب خدا باشه اسب‌از مامانت ناراحت نباش عزیزم .اون بنده ...

انشالله خدا بهمون بچه سالم بده من بیشتر بخاطر حرفایی که بهم میزنن ناراحتم  بهم میگن تخمک اهدایی بگیر این درد نداره 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم دکتربهم گفت اصلاباردارنمیشی.باراول باداروباردارشدم 4ماه ونیمم بود سقط شد.باردوم خودمو تقویت ...

من خودم کم خونی دارم مشکل دیگم اینه که من تصادف کردم طحالم در آوردن آسپرین میخورم بعد عملم من دیگه پریود نشدم تنبلی تخمدان گرفتم الانم با دارو باردار شدم دکتر میدونست من غلظت خون دارم منو همینجوری ول کرد نگفت تو غلطت خون داری باید هرشب آمپول انعقادی بزنی هماتومم بزرگ شد بچم ایست قلبی کرد😭

سلام عزیز ... آدمهای قدیمی دیگه خیلی هاشون همینجوری و سیاست ندارن و نباید بهشون خرده بگیری،می بایست ...

بخدا هیچی بهش نگفتم فقط دارم تو خودم میریزم من همینجوریش برای از دست دادن بچم ناراحت غصه دارم چرا باید بگه من بهش میگم نگو باز میگه الان مادر شوهرم نمیگه اینا همه بچه هاشون سقط میشن حالا خواهرام بچه دارن ولی مشکل من که ندارن

اصلا نباید به مادرت میگفتی من ازینکه به مادرم گفتم اقدام میکنم برای بارداری پشیمونم هی خبر میگیره ...

من اصلا نگفته بودم مجبور شدم سقط کنم خواهرم بهش گفت مادرم دیتش درد نکنه به همه اطلاع داده😔

اخی😓ناراحت نباش گلم😢 امیدوارم دوباره باردار بشی و بچه سالم ب دنیا بیاد  از این ب بعد تو دعا ...

ممنونم ملکه پاییز لطف میکنی برام انشالله خدا قداتو بشنوه نظری بهم کنه قلبم داره از ناراحتی میترکه خودم غم دارم مادرم بیشترش کرده

بخدا باردار بودم نگفتم شوهرم میگفت جرا نمیگی مامانت بیاد مراقبت باشه تو استراحت مطلق بودم حاضر شدم س ...

الهی بمیرم‌برات سعی کن آروم‌باشی دردت یه طرف و درک نشدنت یه طرف دیگه.خدا دلتو آروم‌کنه گلم

حالا مگه سقط چیه ک بخوای پنهونش کنی؟ نمیفهمم چرارادم باید همیشه بخاطر افکار دیگرلن خودشو ازار بدم ...

آره عزیزم سقط کردن برای یه خانم سالم مهم نیست من بخاطر مشکل مادرزادیم ناراحتم همین بارداریمم با دارو بوده زن داییم میگم بهم زنگ زده میگه بیا ببرمت یجا تخمک اهدایی بگیری قلبت نمیشکنه 😭

انشالله خدا بهمون بچه سالم بده من بیشتر بخاطر حرفایی که بهم میزنن ناراحتم  بهم میگن تخمک اهدایی ...

انشالله گلم .توکلت ب خدای مهربون

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
مثل مامان من...ابدا سیاست نداره.ابدا دهنش چفت و بست نداره.هیجاناتش رو نمیتونه کنترل کنه.هممممه چیو ب ...

خیلی بده یه مادر سیاست نداشته باشه بخدا همش نگرانم وقتی مامانم خونمونه یه چی بگه هر چقدرم شوهر آدم خوب باشه بازم یه جایی یه چیزی میگه ناراحتت میکنه بخدا من خیلی سختی کشیدم به این زندگیم رسیدم الان تو زندگیم خودم میسوزم بخاطر بارداریم که سقط شد از بیرون مردم میسوزونه  میگم به لطف مادرم همه فامیل میدونن من چه مریضی مادرزادی دارم بعد زندگی دختراشون با زندگی من مقایسه میکنن همش میکن دیدی دختر مریض بود ولی چه شوهری کرد دیگه نمیدونن منم هزارتا غم مشکل دارم خودم بخدا اصلا اهل ابن نیستم رفت آمد داشته باشم با فامیل نه خودم نه شوهرم ولی همیشه حرفم هست وقتی حرصشون میگره میگن طفلی مریضه 😭😭😭

الهی بمیرم‌برات سعی کن آروم‌باشی دردت یه طرف و درک نشدنت یه طرف دیگه.خدا دلتو آروم‌کنه گلم

انشالله خدا کمکم کنه بازم دستمو بگیره واقعا  بی پناهم نمیتونم با کسی درد دل کنم  من فقط خدارو دارم نمیدونم چرا دستمو ول کرد بدجور خوردم زمین 

اصلا حرف دیگران برات مهم نباشه سقط کردی که کردی خوب که چی ؟ الان مشکل زیاد شده خیلی ها سقط دارن به مامانت گیر نده الکی

belfijoon هستم