2777
2789

بغیر ماکارونی و حبوباتو برنجو ماهی هیچی ندارم. ک دخترمم اینارو دوسنداره.  

اه

چه حس بدیه هیچی تو یخچال نباشه خدا رحم کنه ب اونایی که همیشه یخچالشون خالیه. 

من ک چندروزهشوهرمم نیست حوصله خریدم ندارم بیشتر شوهرم میخره. 

بنظرتون امروز فروشگاه... بازن؟ 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

ما آدم بزرگا با نون خالیم سیر میشیم. اما بچه ها گناه دارن و بیشترشونم بدغذا

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق خرید مایحتاج خونه م😀اصلا نمیتونم درک کنم چجوری بعضیا این کار به این جالبیو میدن شوهرشون انجام بده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تو ک پولداری

😂 خالی بودن یخچالم از بی پولی نیست گلم. تنبلیم میاد برم خرید منتظرم شوهرم بیاد بره یا اگ نیومد مجبورم خودم برم. دوماه دیگم باید اسباب کشی کنم نمیخوام فریزرم پر شه🥴

عزیزم بچه ای که همیشه گوشت و خورشت بخوره بدنش ضعیف میشه. بعصی وقتا سیب زمینی خالی،. کوکو یا چیزهای ساده بهش بده. 

هم قدر دادن نیشه،. هم اگه غذا نباشه بد خلق نمیشه، هم بدنش برای استفاده یک نوع غذا اذیت نمیشه. 

اره احتمالا باز هستند   خودکفا باشید برید خرید کنید...

تا بچمو آماده کنم ببرمش خونه بابام و برم اوووه تنبلیم میاد

کوروش و اوازه که تعطیله

جدی پس احتمالا بقیه هم بسته هستن. شانس من چند روزه هوا غبار آلوده تا تو حیاط میرم پر چشمام خاک میشه

من عاشق خرید مایحتاج خونه م😀اصلا نمیتونم درک کنم چجوری بعضیا این کار به این جالبیو میدن شوهرشون انج ...

قبل بچه  داشتن آره دوست داشتم😂

منم همینطور 😁 ی حس مرد بودن و مستقل بودن همیشه همراهم هست... دست خودمم نیست 

دقیقا😀اصلا عاشق اینم لیست بنویسم برم خرید مخصوصا خرید از هایپر مارکت خوش میگذره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..