2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب تو کرمان میخوام

49586 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من تازه باردار شدم 

تو کرمان میخوام یه دکتر باشه که با حوصله باشه و برای مریض وقت بذاره 

تو مطبش دستگاه سونو هم داشته باشه

یک نفر یک نفرم بفرسته تو مطبش

مشکلی که با دکتر الانم دارم اینه که دو نفرنفر میفرسته داخل مطب و هیچ پرونده ای واسه بیمارش تشکیل نمیده حس خوبی نسبت بهش ندارم مطبش خیلی هرج و مرجه

لطفا اگر دکتر زنانی که به شرایط من میخوره سراغ داره بهم کمک کنه

ممنونم دوستان عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدیقه حمزه نژاد 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

دستگاه سونو داره هر ماه ک بری سونوت میکنه رایگان

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

هرکس ک پیش حمزه نژاد میره راضیه من و ابجیمم دکترمون همون بود واقعا راضی بودیم 

صدیقه حمزه نژاد 

دقیقا دکتر من ایشونن

شش ماه تحت نظرش بودم با اینکه تنبلی داشتم اما باردار شدم

اما مطبش خیلی هرج و مرجه و احساس میکنم به حقوق بیمار احترامی گذاشته نمیشه

خیلی عجله ای ویزیت میکنه البته ایشون بسیار خانم با شخصیت و خاکی هستند و به نظرم خیلی باهوش

اما فکر میکنم تو بارداری باید رسیدگی بیشتر باشه مثلا هر ماه که میری وزن کنند و یه پرونده ای برای بیمار تشکیل بدن

دستگاه سونو داره هر ماه ک بری سونوت میکنه رایگان

البته با من که بیمه تامین اجتماعی دارم قرار داد نداره و ویزیت کامل میگیره

واسه نیروهای مسلح خیلی خوبه ویزیتشون خیلی کمه فکر کنم 20 هزار تومنه

عزیزم چند بهت معرفی میکنم

عالی هستن ولی نمیدونم اینجوری میخوای هستن یا نه

اول دکتر شادکام مطمن هستم تک تک میفرسته داخل نمیدونم سونو داره یا نه

دکتر کامیابی عالیه دوستم خواهرش ماما هست تعریفش میکنه

دکتر حمزه نژاد هم مامانم رفته پیشش عالیه میگه

دکتر مهناز عالی

یه دکتری هم هست پیر مرده ادرسش سراه شمال جنوبی طبقه بالا ازمایشگاه رازی هست اونم خیلی خوبه خیلی فهمیده هست...اسمش از ذهنم اصلا پاک شده الان سر زبونمه ها

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
عزیزم چند بهت معرفی میکنم  عالی هستن ولی نمیدونم اینجوری میخوای هستن یا نه اول دکتر شادکام مط ...

مرسی عزیزم

دکتر الانم که حمزه نژاده خیلی دکتر با اخلاقیه اما پرونده ای تشکیل نمیده

اون دکتر مرد هم طیبی هست اسمشون

مرسی عزیزم دکتر الانم که حمزه نژاده خیلی دکتر با اخلاقیه اما پرونده ای تشکیل نمیده اون دکتر مرد هم ...

اره اره طیبی... 

مامانم خیییلی از حمزه نژاد راضی بود اخه کل شهر گشت ک میخواست رحمش برداره عمل خیلی سنگینه... دیگه حمزه نژاد گفت بیمارستان راضیه فیروز فقط عمل میکنه خب ما نمیتونستیم بریم اونجا رفت پیش شادکام عمل مرد اونم عالی بود یکی یکی هم میفرسته داخل

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
دقیقا دکتر من ایشونن شش ماه تحت نظرش بودم با اینکه تنبلی داشتم اما باردار شدم اما مطبش خیلی هرج و ...

برا ما خیلی رسیدگی داشتن سونو میکردن وزن میکردن با حوصله بودن اگ هم عجله ای بوده چون مطبش خیلی شلوغه ولی کارش عالیه هرکسم ک اومده بود برا بارداری باردار شده بود واقعا همه نتیجع میگرفتن 

اره اره طیبی...  مامانم خیییلی از حمزه نژاد راضی بود اخه کل شهر گشت ک میخواست رحمش برداره عمل ...

ببین حمزه نژاد زن خوبیه 

باهامون آشنا هم هست یه مقداری

اما مشکل من با دونفر فرستادنشه و اینکه پرونده تشکیل نمیده

منشی قبلیش باهام خوب بود 

از بعد عید منشیش جدیده که یه کم اخلاقش بدجوره