2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب تو کرمان میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 49633 بازدید | 42 پست
ببین حمزه نژاد زن خوبیه  باهامون آشنا هم هست یه مقداری اما مشکل من با دونفر فرستادنشه و اینکه ...

مهم اینه شما کنارش حس خوبی نداری...

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
چه جالب خدا بچه هاتونو حفظ کنه واستون

ممنونم عزیزم انشالله توام نی نی نازتو صحیح و سالم بگیری بغلت

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم انشالله توام نی نی نازتو صحیح و سالم بگیری بغلت

شما سزارین شدین یا طبیعی

دوستم که پیشش سزارین کرد از عملش راضی نبود بعد از سه سال میگه هنوز جای بخیه هام درد داره

عطاناز طبیب زاده دوتا دوتا میفرسته ولی وو پرونده داره 

مهناز عالی ۵ نفری میرن داخل ولی هر دفه وزن میکنه و پرونده داره 

مشکانی هم هست من پیششون نرفتم ولی تعریفشون میکنن 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
شما سزارین شدین یا طبیعی دوستم که پیشش سزارین کرد از عملش راضی نبود بعد از سه سال میگه هنوز جای بخی ...

من سزارین ولی پیش ی دکتر دیگه ک هر روز دعا خیر میکنم براش چون اصلا درد سزارین نفهمیدم خیلی راحت بودم جا بخیمم اصلا معلوم نیس چون پرسی

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

من زایمان اولم مجیبیان یزد بودم.. مهدیه مجیبیان 

برای هر کار یه اتاق داشتن ( وزن ، سونو ، ویزیت و... ) 

و فقط باردار قبول میکنن 

و روزی ۲۰ نفر فقط میگرفتن و خیلی بانطم دقیق و با برنامه بودن 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
عطاناز طبیب زاده دوتا دوتا میفرسته ولی وو پرونده داره  مهناز عالی ۵ نفری میرن داخل ولی هر دفه ...

چرا دکترها اینجورین

انگار همه چندتا چندتا میفرستن

حریم بیمار کشکه

مخصوصا دکتر زنان جوریه که همه دوست دارن تنها باشن با دکتر

پیش کی رفتین؟

سیرجان. مینو حلاوتی. خیلی باحوصله کارش عالیه حتی بهتر از حمزه نژاد من طبیعی بودم ولی میترسیدم کرمانم هیچکس راضی نشد سزارین کنه اومدم سیرجان پیش حلاوتی راضی شدن سزارین کنن تو بیمارستان خصوصی ولایت هزینه بیمارستان و دکتر باهم شدن ۷ میلیون ولی ارزش داشت

سیرجان. مینو حلاوتی. خیلی باحوصله کارش عالیه حتی بهتر از حمزه نژاد من طبیعی بودم ولی میترسیدم کرمانم ...

حمزه نژادم راحت سزارین میکنه

هر کی بخواد سزارین بشه میره پیشش

من چون چشممو لیزیک کردم کیس سزارینم و احتمالا واسه زایمان برم ارجمند اونم خصوصیه با بیمه تکمیلیمون هم قرار داد داره

حمزه نژادم راحت سزارین میکنه هر کی بخواد سزارین بشه میره پیشش من چون چشممو لیزیک کردم کیس سزارینم ...

اها بسلامتی عزیزم اون موقع من و سزارین نکرد