2777
2789
والا جدی پرسیدم. الانم کامل جوابوگرفتم فهمیدم چی به چسه😅

عزیزم 😍😀

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله درسته.همین در مورد خونه هم صدق میکنه. تولید خونه بسیار کم اما پول در بازار به مقدار فراوان. در ...

ینی چی خونه. ینی مصالح هم از خارج میارن؟ خب پول زیاد باشه مردم راحت مصالح میخرن میسازن

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
هیست چیه؟! 😅 زیر دیپلم حرف بزن😂

ی سریاله اسپانیاییه اگ اشتباه نکنم اسمشمانی هیسته یا خانه کاغذی

خیلی به تفکراتت میخوره فک کردم تازه اونو دیدی😂🤦🏻‍♀️

اگه ندیدیش حتما ببینش

😂😂😂😂 پس بچها هواشو داشته باشین هر عکسیم گذاشت ندیده بگین خوشگله

😂 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
پول در واقع معادل ارزشیه کالاست فکر کن ۱۰۰ ریال پول داری ۱۰۰ تا کالا قیمت یه دو نه کالات میشه ۱ ری ...

نوشتت برا من اینطور اومده

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RpZ2VzdHR0L2ZlZWQueG1s/episode/ZGlnZXN0dHQucG9kYmVhbi5jb20vJWQ5JTgyJWQ4JWIzJWQ5JTg1JWQ4JWFhJWRhJTg2JWQ5JTg3JWQ4JWE3JWQ4JWIxJWQ4JWFmJWQ5JTg3JWQ5JTg1LSVkOCVhYSVkOCVhNyVkOCViMSVkYiU4YyVkOCVhZSVkOSViZSVkOSU4OCVkOSU4NCVkOCVhLWQzM2FkNDFiODI2ZTkxNjg0MGExYWIxZGFjNzVkMzZi?sa=X&ved=0CAUQkfYCahcKEwi41_mm-d3vAhUAAAAAHQAAAAAQAg

این پادکستی که گذاشتم رو گوش کن. کامل توضیح داده 

یه قسمت دوم هم داره. خیلی خوب گفته

پادکست دایجست. تاریخ پول

پول در واقع معادل ارزشیه کالاست فکر کن ۱۰۰ ریال پول داری ۱۰۰ تا کالا قیمت یه دو نه کالات میشه ۱ ری ...

مرسی الان نوشتت درست شد

ی سریاله اسپانیاییه اگ اشتباه نکنم اسمش مانی هیسته یا خانه کاغذی خیلی به تفکراتت میخوره فک کردم ت ...

😂 باشه حتما میبینم