2777
2789

جدی میگی؟

اسکناس به پشتوانه ثروت و دارایی کشورها چاپ میشه

تخمین ارزش خزانه جواهرات ملی و غیره هست

نمیشه برای مبارزه با تورم پول بدون پشتوانه چاپ کرد. اینجوری افتضاح بدتری پیش میاد

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
چون جنس تو ایران کمه هرچقدرم پول بدن باز باید وسیله رو گرون کنن تا مردم نتونن بخرن چون وسیله کمه. هم ...

بله درسته.همین در مورد خونه هم صدق میکنه.

تولید خونه بسیار کم اما پول در بازار به مقدار فراوان.

در نتیجه خونه هر روز بالاتر میره.

چاره فقط اینه که مجتمع های مسکونی فراوان ساخته بشه

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اینکه وقتی همه پول زیاد تو دستشون‌باشه تقاضا برا خرید کالا و خدمات زیاد میشه

و کمبود اون کالا باعث تورمش میشه

فکر کن مثلا یک‌میلیون خانوار یه دفعه با هم بریزن تو بازار بخوان خونه و مبل و ماشین بخرن

کی میتونه جوابگو رفع نیاز کاذب این‌ همه ادم‌ باشه

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!

پول در واقع معادل ارزشیه کالاست

فکر کن ۱۰۰ ریال پول داری ۱۰۰ تا کالا

قیمت یه دو نه کالات میشه ۱ ریال

حالا کالای بیشتری توی مملکتت تولید نمیشه (همون رکودی که الان میگیم هی میگن جهش تولید باید اتفاق بیفته) ولی بانک مرکزی پول چاپ کنه (بهش میگن پول بدون پشتوانه، یعنی پولی که در ازای کالایی نباشه) مثلا بانک مرکزی ۱۰۰ ریال دیگه چاپ می‌کنه

الان تو مملکتت ۲۰۰ ریال هست در ازای همون ۱۰۰ تا کالا

الان قیمت هر کالات میشه چقد؟ ۲ ریال

و به این میگن تورم، یعنی قیمت کالات باد کرده

نفهمیدم باز. مگه دسته کیه چاپ پول؟ همینطوری چرا زیاد چاپ نمیکنن

ببین باید تو هر کشوری یه مقدار طلا باشه .در واقع طلا ارزش واقعی داره نه کاغذ .باید مقداری چاپ کنن که معادل اون طلا باشه ... مثلا الان ایران فرض کن صد شمس طلا داره باید اون مقدار چاپ کنه که بشه قیمت صد شمس .اگه بیشتر چاپ کنه انگار کاغذ بیخود چاپ میکنه یه جورایی چون حقیقی نیست چون همونقدر طلا نداره . بعدش این پول غیر حقیقی میاد دست مردم ولی فکر کن کاغذ قلابیه باعث میشه معادلات به هم بریزه و تورم ایجاد بشه و بعد میگن ارزش پول ملی اومد پایین 

قدیما تو کتاب اجتماعی اول دبیرستان بود  باید طلا داشته باشه همین

همیشه متنفر بودم از کتاب اجتماعی😂 سوالاشو کپ هم قتطی میکردم با تقلب قبول شدم

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
کل علم اقتصاد به افق خیره شد. از این نظر پخته شما.

😂 😂 😂 😂 😂 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
چون جنس تو ایران کمه هرچقدرم پول بدن باز باید وسیله رو گرون کنن تا مردم نتونن بخرن چون وسیله کمه. هم ...

ممنون خیلی خوب توضییح دادی. گرفتم

جدیدا مانی هیست دیدی یا چی؟!😐😂

هیست چیه؟! 😅 زیر دیپلم حرف بزن😂

جدی واقعا نمیدونستم

بعد از کرونا موزه باز میشه روز های مشخصی میشه بازدید کرد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
شما تحصيلات خاصي داريد كه اطلاعات داريد؟

بله کارشناسی مدیریت بازرگانی و ارشد کسب و کار الکترونیک از دانشگاه‌های خوب تهران

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
جدی میگی؟ اسکناس به پشتوانه ثروت و دارایی کشورها چاپ میشه تخمین ارزش خزانه جواهرات ملی و غیره هست ...

والا جدی پرسیدم. الانم کامل جوابوگرفتم فهمیدم چی به چیه😅