2777
2789
عنوان

برخورد من با خواهر شوهر

613 بازدید | 57 پست

الان میخواستن برن بیرون اومد اینجا

منم‌تو پذیرایی نشسته بودم

بی اجازه رفت تو اتاقم تو وسایلم گشت سنجاق سینمو برداشت به مانتوش وصل کرد بعد اومد بی هیچ حرفی بی هیچ اجازه ای از در رفت بیرون ولی تو حیاط بود بهش گفتم فاطمه مراقب باش سنجاقه خراب نشه

اخه خیلی دوسش دارم از طرفی کادو دوستمه از طرفیم ظریفه گفتم شاید تو باغ گیر کنه با شاخه ای یا چیزی

بعد اونم اومد پرتش کرد سمتم مامانم گفت چرا نمیبریش گفت ولش کن بزار خراب نشه

کار‌من زشت بود یا اون؟

کار اون. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

معلومه ک اون

شک نکن

باشد ک رستگار شود

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کار تو زشت کار اون خیلی زشت تر

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟