2777
2789
عنوان

برخورد من با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 57 پست
حتما زیاد باهاش صمیمی شدی که اینکارا رو میکنه اجازه اینکه بره سراغ وسایلتو بهش نده

کلا با همهوراحته

اما من زیاد محلش نمیدم با من ی کوچولو رودربایستی داره تازه

چند باری رو در رو بهش گفتم من بدم‌میاد کسی به وسایلم دست بزنه اما کو گوش شنوا

افرین دمت گرم خوب گفتی.  والا اگر خودت میدادی و میگفتی زشت بود ولی وقتی خودش پررو پرو برداشته  نه فقط باید پس گرفت 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اسی زشت نبوده  کسی حق ندارد بدون اجازه دست به وسایل یکی دیگه بزنه حتی مادر یا خواهر

مادر شوهرن پوخ من 

امروز رفته بود چمدونمو گشته 

الانم روبه روم نشسته دوست دارم دوتا تف کنم تو صورتش 

ببخشا دوتا 💩💩💩💩💩💩💩💩بزنم تو دهنش 

نه. هر کی هرجوری رفتار کنه واقعیت تغییر نمیکنه. مقصر خواهرشوهرت بوده که حتی اصول اولیه اداب معاشرت ر ...

بعد ما میریم خونشون سکته میزنه بخوای ی لیوان ابم بخوری

ینی ی چای میاره ده بار میگه وای مواظب باش چاییت نریزه 

واسه پذیرایی میوه ای بیاره به همه میگ‌نریزین نپاشین جایی کثیف نشه پوست نیفته رو زمین تو مذیرایی نخورین کسی میوهومیخاد بیاد اشپزخونه انگار بچه خونشونه

بعد ما میریم خونشون سکته میزنه بخوای ی لیوان ابم بخوری ینی ی چای میاره ده بار میگه وای مواظب باش چا ...

به نظرم رفت و امدتونو باهاش کم کنین. کسی که اینقدر رو اعصابه دلیلی نداره هی بریم خونه ش

اونایی که میگن کار این بنده خدا زشت بوده یکم به مغزشون فشار بیارن لطفا، مگه کاروانسراس خواهر شوهره سر شو میندازه پایین میره تو اتاق و راحت میگرده و بهم میریزه و چیز برمیداره و بدون هیچ اجازه و چیزی سرشو میندازه پایین تشریف میبره، این بنده خدا هم که خیلی ساده بش گفته مواظب باشه 

بی جنبه عجب رویی هم داشته اتفاقا من میبودم خوب حالیش میکردم تو که اصلا هیچی نگفتی کلا حرفتو به حساب نیار 

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃
خب یه سنجاق ارزش نداره که بگی مواظب باش خراب نشه یا فلان نشه . ولی در مورد بی اجازه رفتنش میتونید خ ...

خب منظور من سنجاق نبود اگ ی اجازه میگرفت حتی میدادم واسه خودش من کلا میخواستم به روش بیارم به وسایلم دست نزنه

چون ی بار دیگ هم عروسی دعوت بود اومد تو کمدم گشت میگفت لباس خوشکل داری بپوشی منم در کمدمو بستم‌گفتم لباسای من سایز تو نمیشن نمیدونم چطور میخاد بفهمه من از این کار بدم میاد

به نظرم رفت و امدتونو باهاش کم کنین. کسی که اینقدر رو اعصابه دلیلی نداره هی بریم خونه ش

من‌نمیرم‌ولی تک‌دختره هر از گاهی نامزدم‌میره حتی ۹۰ درصد مواقع میگ بیا باوهم بریم‌خونه خواهرم‌میگم‌نمیام‌حوصله ندارم