2777
2789
عنوان

برخورد من با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میگن کار این بنده خدا زشت بوده یکم به مغزشون فشار بیارن لطفا، مگه کاروانسراس خواهر شوهره س ...

حالا چارتا حرفم‌میزاره روش بین منو اقا رو شکرآب کنه پیش اون چی‌بگم که بفهمه من‌ حرف بدی نزدم

مادر شوهرن پوخ من  امروز رفته بود چمدونمو گشته  الانم روبه روم نشسته دوست دارم ...

من اوایل عقدم هرکی میومد خونه خواهرشوهرم با خودش میاوردش خونه ما میگفت چمدونتو نشونش بده

منم ی بار بهش گفتم کل فک فامیلت چمدون منو دیدن دیگ حوصله ندارم دم به دیقه باز کنم ندید بدیدی مگه

کار اسی زشت نبوده  کسی حق ندارد بدون اجازه دست به وسایل یکی دیگه بزنه حتی مادر یا خواهر

کارش زشت بود چون نرفت بزنه تو صورتش بگه به وسایلم دست نزن 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
حالا چارتا حرفم‌میزاره روش بین منو اقا رو شکرآب کنه پیش اون چی‌بگم که بفهمه من‌ حرف بدی نزدم

ببین اصلا عصبانی نشو در نهایت ارامش خودتو ناراحت نشون بده، اروم و شمرده بهش بگو من کاری بدی نکردم اون سنجاقه هدیه بوده منم وقتی تو حیاط بود داشت میرفت یه لحظه بهش گفتم مواظبش باشه همین...بعد اضافه کن حالا من کاری با به هم ریختن وسایلام و بدون اجازه برداشتنش نداشتم با اینکه خیلی رو این چیزا حساسم...

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃
کلا با همهوراحته اما من زیاد محلش نمیدم با من ی کوچولو رودربایستی داره تازه چند باری رو در رو بهش ...

ادم بی ادب همینه مشکل از تربیتشه من اگه جات بودم باهاش حرفمو میزدم یا اینکه به داداش و مامانم میگفتم بهش بگه