2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره 

من زعفرون میخودم چیزیم نمیشد ولی یکی هست تا ۲تاقاشق پلوزعفرونی میخوره بچهش سقطمیشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کاشکی نمیخوردی  انشاالله بحق امام حسین اتفاقی نمیفته گلم نگران نباش

نمیدونستم برام بده ،دکتر رفتم نوشت سونو ،ولی بستس بیمارستانم دکترش اقا بود سونو هم واژینال نوشته 

ولی فکرنکنم طوریتون بشه عزیزم 

اگه خیلی نگرانی یابرومرکزبهداشت یاپیش دکترخودت 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نه بابا دوست من چند مثقال زعفرون دم کرده غلیظ عمدا برای سقط خورد آب از اب تکون نخورد

اگه خدا بخواد اون بچه دنیا بیاد هیچی تکونش نمیده

مراعات کن

اون مواردی هم که میگن نباید مصرف کنی منطور همون افراط و تفریط هست

زیاده روی نکن چه تو گرمیجات چه سردیجات

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

عگ دلدرد پریودی یاخدای نکرده لک دیدی شیاف بگیربذار یااصن چندتابگیر بذارچون گذاشتنش هیچ ضرری نداره مانع سقطه بچه رو محکم میکنه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بستگی داره  من زعفرون میخودم چیزیم نمیشد ولی یکی هست تا ۲تاقاشق پلوزعفرونی میخوره بچهش سقطمیشه ...

کلا قبل اینکه بفهمم باردارم زیاد زعفرانم خوردم ولی از دیروز ک خوردم میترسم نکنه بیفته ۵ هفته اس