تهش به این نتیجه رسیدم با حرص خوردن هیچی نمیشه فقط به خودم اسیب میزنم الان دیگه همه چیزو رها کردم کل ...
چ خوب کاش منم بتونم خودمو به بی خیالی بزنم
البته من یکسال و نیم خیلی خیلی سختی داشتم و حس میکنم این بی تاثیر نبود ، بچه دومم کولیک و رفلاکس داشت و بخاطرش رژیم سختی گرفتم غذام فقط نون و سیب و مرغ و گوشت ساده بود ، بعدش تا یکسالگیش کم کم رژیممو باز کردم
چجوری میتونی بیخیال بشی ؟ من با ۱۱ سال زندگی مشترک و دوتا بچه هنوز نمیتونم زندگی مو بپذیرم ، نمیدون ...
من یه دوره یه ساله قرص اعصاب خوردم ۱۲ جلسه روانشناسی شدم تا یاد گرفتم اول باید خودمو دوس داشته باشم به خودم کمک کنم تا بتونم بقیه رو دوست داسته باشم ک به بقیه کمک کنم یاد گرفتم خودمو بزنم به نشنیدن به ندیدن یاد گرفتم وایسم از خودمو حقم دفاع کنم یه وقتایی حتی تظاهر کردنم قشنگه
من یه دوره یه ساله قرص اعصاب خوردم ۱۲ جلسه روانشناسی شدم تا یاد گرفتم اول باید خودمو دوس داشته باشم ...
عزیزم میتونم بپرسم دلیل اصلی غم تون چی بود که دارو مصرف میکردین؟
منم بعد زایمان اولم افسردگی شدییییدی گرفتم و دارو مصرف میکردم ولی کلا هیچوقت فکرم عوض نمیشه در مورد زندگی و این که زندگی خیلی بی رحمه و هرچقدر به کسی کاری نداشته باشی آخرش دنیا زخمشو بهت میزنه
تا چند وقت پیش عالیییی عالییییی بودما ، انقدر از زندگیم لذت می بردم ، یعنی بعد زایمان دومم افسردگی که از قبل داشتم کلا برطرف شده بود کلی انرژی داشتم و برنامه واسه آینده ولی وقتی همسرم با من راه نمیاد باز دوباره بی هدف و افسرده شدم
عزیزم میتونم بپرسم دلیل اصلی غم تون چی بود که دارو مصرف میکردین؟ منم بعد زایمان اولم افسردگی شدیییی ...
باردار شدم بعد ۷سال کلی ذوق داشتیم پدرشوهرم خونه و ماشینو پس اندازامونو بالا کشید کاری کرد بچه م سقط شد قشنگ به خاک سیاه نشوندمون تو داروهاتو دکتر قطع کرد یا سر خود؟
باردار شدم بعد ۷سال کلی ذوق داشتیم پدرشوهرم خونه و ماشینو پس اندازامونو بالا کشید کاری کرد بچه م سقط ...
الهی چقدر بد ، حق داشتین خب😔😔
چندبار خودم قطع کردم چون اثر خاصی نداشت ولی بدتر میشدم ، اصلا دیگه نمیتونستم حتی بخندم ، بعدش کم کم خودمو باور کردم و خودم روحیه مو تغییر دادم و کم کم داروهامو قطع کردم که شکر خدا چون تقریبا خوب شده بودم دکترم با تعجب گفت فکر نمیکردم انقدر زود خوب بشی