2777
2789
عنوان

بیایین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 68 پست
الهی چقدر بد ، حق داشتین خب😔😔 چندبار خودم قطع کردم چون اثر خاصی نداشت ولی بدتر میشدم ، اصلا دیگه ...

منم سر خود قطع کردم حالم بدتر شد داروهای اعصابو باید کم کم قطع کنی نه یه دفعه اونم تحت نظر پزشک حتما یه مشاور خوب پیدا کن برو پیشش خیلی کمکت میکنه

این اتفاقا واسه چند وقت پیش بوده؟ چجوری میتونی بهش فکر نکنی و قوی باشی؟ میبخشید که میپرسم الان بچه ...

۱سال و چند ماه پیش با خانواده شوهرم رفت و امد نمیکنم خیلییی ارامش دارم انگار گذشته برام تکرار نمیشه که حالم بد شه هروقت بخام ارتباط بگیرم یکم بهم میریزم میرم جلو اینه هی خودمو فش میدم و دعوا میکنم تا اروم میگیرم نه بچه ندارم دیگع دوس ندارم بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱سال و چند ماه پیش با خانواده شوهرم رفت و امد نمیکنم خیلییی ارامش دارم انگار گذشته برام تکرار نمیشه ...

پس زمان زیادی نگذشته ، امیدوارم اتفاقای خوب زیادی واست بیفتن تا کامل واست بیرنگ بشه گذشته

نه این قضیه قطع کردن داروها واسه ۶ ۷ سال پیشه

باید فقط خودتو قوی کنی اولویت اولت فقط خودت باشی و حالت اونوقت که هیچ وقت کسی نمیتونه ناراحتت کنه هرکی هم ناراحتم میکرد سریع جوابشو میدم اصلا مهم نیست بزرگتر باشه یا نه هرکس احترامش دست خودشه به این نتیجه م رسیدم هرچقد سلیطه تر باشی بهتره

پس زمان زیادی نگذشته ، امیدوارم اتفاقای خوب زیادی واست بیفتن تا کامل واست بیرنگ بشه گذشته

مرسی عزیزم پول همه رو بنده خودش میکنه تا پول داشتیم همه قربون صدقمون میرفتن احتراممون میزاشتن الان که ۱ساله از لحاظ مالی ریختیم بهم همه طردمون کردن

مرسی عزیزم پول همه رو بنده خودش میکنه تا پول داشتیم همه قربون صدقمون میرفتن احتراممون میزاشتن الان ک ...

الهییی 

درست میشه انشالله ، آدم تا جوونه میتونه همه چیزو جبران کنه ، انشالله واسه شما هم درست بشه

الهییی  درست میشه انشالله ، آدم تا جوونه میتونه همه چیزو جبران کنه ، انشالله واسه شما هم درست ...

مرسی عزیزم اتفاقا همین موقعیتم یه دستاورد بزرگ برامون داشت که شناختیم یه سریارو انشالله مشکل شماهم حل بشه