2777
2789
عنوان

خاطره با پسرخالم

3996 بازدید | 51 پست

من بچه که بودم ینی شش و هفت سالگیم یه خریتی کردم با پسر خالم و دختر خالم که جدیدا یادم اومد پسر خالم شش سال و دختر خالم سه سال ازم بزرگترن 

سربسته دکتر بازی میکردیم منو دختر خالم مریض بودیم پسر خالم دکتر حالا فکر کنین دکتر آمپول تجویز کرد😬😬😬😬😬

به نظرتون یادشه 😤

از اون اتفاق حدودا ده دوازده سال میگذره 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

😐😐😐

گویا تعطیلات همه را خل کرده

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بازی بده؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
😐😐😐 گویا تعطیلات همه را خل کرده

ها اینقدر فکر کردم خل شدم😐🖐🏻

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
ها اینقدر فکر کردم خل شدم😐🖐🏻

😁

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    
دکتر بازی بده؟ 

وقتی دکتر بت آمپول می‌زده کمی بله😐

اره 😂منم بچگی با پسردایم دعوا میکردیم ی بار انقدرر همو زدیم که😁هردومون یادمونه خجالت میکشیم ازکارمون

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

وای من بچه بودم با دوستم فاطمه داشتیم بازی میکردیم 

سهیلا دوستم و دختر خالش گفتن بیاین بریم خونمون خاله بازی 

ما رفتیم 

داداشش فک کنم اون موقع راهنمایی بود با پسر خالش اومدن گفتن ماهم بازی 

بیاین دکتر بازی 

ما گفتیم باشه 

خیلی کوچیک بودم 

بعد گفت لباساتونو در بیارین من زبل تر بودم فهمیدم فرار کردم دنبالم افتادن نتونستن بگیرن منو ولی متاسفانه به دوستم تجاوز شد 

خون بالا اومد 

اه اعصابم بهم ریخت 

عییییییی 😐 خب چراااا😬