2777
2789
عنوان

خاطره با پسرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 51 پست

این که چیزی نیست

من تو بازی به پسرعموم میگفتم تو اسب شو من سوارت بشم 😐😐😐

یا اون موقعی که فیلم پاپی جنیفر دراومده بود من جلوش عین جنیفر میرقصیدیم میگفتم قشنگ میرقصم؟

اونم اینجوری بود 😐😐😐😳😳😳

خداکنه یادش رفته باشه⁦☹️⁩

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
وای من بچه بودم با دوستم فاطمه داشتیم بازی میکردیم  سهیلا دوستم و دختر خالش گفتن بیاین بریم خو ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐 وای

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که چیزی نیست من تو بازی به پسرعموم میگفتم تو اسب شو من سوارت بشم 😐😐😐 یا اون موقعی که فیلم پ ...

وه چرا خیلی چیزیه 🤣🤣🤣 من سر بسته گفتم🤣🤣🤣

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
اخه وقتی اون شخص نمیشناسی چه فایده؟😂😂

🤣🤣🤣

هیچ بزرگتری اونجا نبود؟  خون بالا اومد یعنی چی؟  پسرا دوستت و...؟

من متحیر ماندم😐

اوه بعد چی شد پگه چندسالتون بود 

یادم‌نمیاد 

مهدکودکی بودم یادمه چون عموی همین فاطمه میبرد مارو مهدکودک 

بعدش یه روز رفتم جلو خونشون من نمیدونستم چیشده 

مامانش گریه میکرد داداشش یه چیزی بهم گفت یادم نمیاد فقط میدونم کلا از شهرمون رفتن 

همینکه بدونم چی به چیه کافیع فضولم خودتی😂

عزیزم این کنجکاویه میگی به فوضول به جامعه کنجکاو ها که من تاسیسش کردم برمیخورد

همینکه بدونم چی به چیه کافیع فضولم خودتی😂

خب اولیش یه پسرای فامیلمون بود باهم‌میرفتیم مهدکودک جیش کرد رو دستای خانم مربی😂😂😂

بعد مثلا یکی از دخترای فامیل تو بچگی افتاده بوددنبال یه پسرا که چرا نمیای منو بگیری؟😂😂

یا یادمه یک بار رفته بودیم پارک شلوار پسر فامیلمون جر خورد و اون قسمت خصوصیش دیدیم😂😂😂

حیلی از اینا یادمه😂😂

damn these rules😑