2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری دولتی میلاد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 35157 بازدید | 112 پست
سلام عزیزم شما رفتین مرکز میلاد یا ن منم میخام برم ولی نمیدونم خوبه یا ن

سلام عزیزم، منم میخوام برم برای آی وی اف ولی نمیدونم کدوم مرکز برم بهتره...شما رفتی میلاد؟چه جوریه خوبه؟ هزینه اش چقدره؟

سلام عزیزم، منم میخوام برم برای آی وی اف ولی نمیدونم کدوم مرکز برم بهتره...شما رفتی میلاد؟چه جوریه خ ...

ن گلم من فعلا فقط یک نسخه رفتم مطب دکتر عافیت برام آزمایش نوشته هنوز نرفتم گف پریود شدی بیا ولی دوناهه نرفتم مرددم کجا برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما رفتین مرکز میلاد یا ن منم میخام برم ولی نمیدونم خوبه یا ن

سلام عزیزم نه من یه بار رفتم فقط ویزیت شدم ولی نرفتم تو مرکز دولتی مهدیه تهران چون پرونده داشتم همونجا ادامه دادم و آی و اف کردم که منفی شدم 

الان نمی دونم کجا برم .تهران سختمه دوباره بخوام برم مشهد نمی دونم کدوم خوبه که پیگیر بشم

این ماه هم نشد. ولی من مطمئنم به همین زودی میای ...
عزیزم من امروز نوبت داشتم از طریق سایت.رفتم یک سری آزمایش برام نوشت و گفت روز دوم پریودی با آزمایشات ...

سلام من میخوام برم میلاد ولی نمیدونم چجوری باید نوبت بگیرم حضوری هم نوبت میدن یا نه آخه من شهرستانی هستم و این اسم دکترا شون چی ست ممنون میشم راهنمایی کنید  

عزیزم اگه منظورت اینه که من تو میلاد با خادم دکتر خارم ویزیت شدم اینطوری نبود توسط ماما ویزیت شدم و ...

سلام ببخشید شما تو مرکز میلاد آی یو آی یا آی وی اف هم انجام دادید؟ میخوام بدونم برای گرفتن نمونه اسپرم باید مرد خودش نمونه بگیره یا اجازه میدن خانوم هم همراهمش بره تو اتاق؟