2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری دولتی میلاد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 35150 بازدید | 112 پست
عزیزم اگه منظورت اینه که من تو میلاد با خادم دکتر خارم ویزیت شدم اینطوری نبود توسط ماما ویزیت شدم و ...

ممنون عزیزم 

مرسی که جواب دادی

مشهد برای عکس رنگی و سونو واژینال که خانم باشه و خوب باشه

میدونی کجا باید برم؟ 

ممنون عزیزم  مرسی که جواب دادی مشهد برای عکس رنگی و سونو واژینال که خانم باشه و خوب باشه مید ...

عکس رنگی رو فکر کنم کلینیک ارمغان انجام میده سونو وازینال رو هم مژده شمس توی مفتح انجام میده من سونو شکمی رو اونجا رفتم ولی وازینال هم انجام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشا..بقیشو هم به سلامتی بگذرونی و بچت سالم و صالح باشه.داستانتو برا مامانم وابجیم تعریف کردم خیلی ت ...

سلام خوبی 

چ کردی با آی وی اف انشالله ک همه چی خوب باشه 

منم دخترم بدنیا اومد خداروشکر صحيح و سالم تو 38 هفته کیسه آبم کامل پاره شد و سزارین اورژانسی شدم 

الان دخترم دوماهه س♥️

انشالله روزی همه منتظرا 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام خوبی  چ کردی با آی وی اف انشالله ک همه چی خوب باشه  منم دخترم بدنیا اومد خداروشکر ص ...

سلام.ممنون.خداروشکر چقدر خوشحال شدم بچت سالمه.من منتظرم پریود شم که برم برای ای وی اف .برام دعا کن

سلام.ممنون.خداروشکر چقدر خوشحال شدم بچت سالمه.من منتظرم پریود شم که برم برای ای وی اف .برام دعا کن

خير باشه انشالله

شما ذخیره تخمدانت خوب بود چرا پریودت با قرص بود 

ذخیره تخمدان 13 بود و این یعنی تنبلي تخمدان شدید

عدد ذخیره تا زیر 2 کمه 2تا 4 خوبه بالای 4 دیگ میره رو به تنبلی تخمدان ک مال من 13

سلام دخترا خوبید؟ منم میخوام بیمارستان میلاد شروع کنم برای آی و اف . 

اگر مادران میلاد گروه دارید میشه لطفا من و هم عضو گروه کنید. 

29 سالمه 

ذخیره ام پایینه

این ماه هم نشد. ولی من مطمئنم به همین زودی میای ...
سلام عزیزم شما رفتین برای ای وی اف؟ کیا رفتن مرکز میلاد و نتیجه گرفتن؟؟؟؟ 

سلام عزیزم منم مثل شما تازه هستم تو این تاپیک و تازه میخوام برم میلاد برای آی و اف. 

اگر هر تجربه ای داشتی لطفا با هم درمیون بذاریم. من تاحالا میلاد نرفتم

انشالله به زودی نتیجه بگیری مهربون

این ماه هم نشد. ولی من مطمئنم به همین زودی میای ...