2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری دولتی میلاد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 35150 بازدید | 112 پست
ممنون عزیزم. نه شهرستانم ولی خانواده ام مشهدن.نوبت گرفتم برم ببینم چی میشه.شما رفتی پرونده تشکیل داد ...

کی نوبت گرفتی عزیزم 

از سایت نوبت گرفتی؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفتی بیا اینجا باهم باشیم منم میخام ای وی اف کنم.مرکز هامون یکیه.

توکل بخدا من فردا میخام هنوز نوبت بگیرم تا حالا هیچ مرکزی نرفتم میخام تشکیل پرونده بدم

اگه رفتی بیا اینجا باهم باشیم منم میخام ای وی اف کنم.مرکز هامون یکیه.

اولین بار کی رفتی مشکلت چیه تا حالا چ کارایی انجام دادی تو این مرکز؟ 

منظورم تو چ مرحله ای

راضی هستی؟ 

اولین بار کی رفتی مشکلت چیه تا حالا چ کارایی انجام دادی تو این مرکز؟  منظورم تو چ مرحله ای را ...

عزیزم من امروز نوبت داشتم از طریق سایت.رفتم یک سری آزمایش برام نوشت و گفت روز دوم پریودی با آزمایشات بیا.تا حالامرکز نرفتم.فقط پیش خادم و اسکوییان رفتم که بهم گفتن ذخیره تخمدان پایین و مرکز گفت آزمایش ذخیره بده اگه کم بود ای وی اف کنیم .

عزیزم من امروز نوبت داشتم از طریق سایت.رفتم یک سری آزمایش برام نوشت و گفت روز دوم پریودی با آزمایشات ...

آها بسلامتی انشالله بزودی باردار بشی 

منم بالاخره موفق شدم برای دوشنبه وقت بگیرم 

از دکتر امیریان 

بنظرت خوبه؟ 

خادم پرشده بود

آها بسلامتی انشالله بزودی باردار بشی  منم بالاخره موفق شدم برای دوشنبه وقت بگیرم  از دکت ...

اصلا دکتر مهم نیست.ویزیت رو کسی دیگه انجام میده.و مرحله اول هر چی آزمایش و...کم باشه مینویسه برات تا پرونده کآمل بشه من پنجشنبه آزمایشم رو دادم و گفت روز دوم پریودی با آزمایشات بیا.

آها بسلامتی انشالله بزودی باردار بشی  منم بالاخره موفق شدم برای دوشنبه وقت بگیرم  از دکت ...

عزیزم چند شنبه و دقیقا چه تایمی از روز وقت گرفتی؟

هر روز میشه نوبت گرفت؟

دوست شوهرخواهرم تازگیا رفته مرکز نوین،گفته همه چیزش رابگان بوده.شما چیزی نشنیدی؟

به لطف خدا و بی بی ام البنین آزمایشم ۱۰/۸ مثبت شد. ۱۰/۲۶ هم قلب کوچولوش رو دیدم.خدایاخودت نگهدار فرشته کوچولوم باش🤲🥰

عزیزم چند شنبه و دقیقا چه تایمی از روز وقت گرفتی؟ هر روز میشه نوبت گرفت؟ دوست شوهرخواهرم تازگیا رف ...

عزیزم فقط چهارشنبه ها ساعت 12 ظهر سایت باز میشه و از کافی نت باید بری نوبت بگیری با گوشی نمیشه 

در مورد نوین هم بگم احتمالا اشتباه میکنه نوین خصوصی یا نیمه خصوصیه فقط میلاد دولتیه ک امکان داره رایگان باشه 

بازم زیاد اطلاعی ندارم 

اصلا دکتر مهم نیست.ویزیت رو کسی دیگه انجام میده.و مرحله اول هر چی آزمایش و...کم باشه مینویسه برات تا ...

استرس عکس رنگی دارم وکلا همه مدارکم برای 3 سال پیشه فک کنم همش نیاز ب تکرار داره

با این اوضاع مالیم ن خدا بداد برسه 

خود مرکز آزمایشگاه داره یا باید بیرون انجام بدی؟ 

استرس عکس رنگی دارم وکلا همه مدارکم برای 3 سال پیشه فک کنم همش نیاز ب تکرار داره با این اوضاع مالیم ...

عکس رنگی من برای 2 سال پیش بودقبول کرد فقط آزمایش خودم رو تکرار کردم .نه من رفتم جهاددانشگاهی.هزینش مناسب تر در میاد.عکس رنگی هم دردش اونقدرا نیست در حد چند ثانیه

عزیزم چند شنبه و دقیقا چه تایمی از روز وقت گرفتی؟ هر روز میشه نوبت گرفت؟ دوست شوهرخواهرم تازگیا رف ...

میتونی به سایت سر بزنی همیشه بازه ببین کی وقت داره بگیر.نوبت گیریش سخت نیست.اگه رمز دوم کارت بانکی داشته باشی با گوشی هم میشه نوبت بگیری فقط بعداز نوبت گیری از صفحه اسکرین شات بگیر .

میتونی به سایت سر بزنی همیشه بازه ببین کی وقت داره بگیر.نوبت گیریش سخت نیست.اگه رمز دوم کارت بانکی د ...

از کدوم یکی از این سایتها نوبت گرفتی؟?

nobat.mums.ac.ir

irhnobat.mums.ac.ir

به لطف خدا و بی بی ام البنین آزمایشم ۱۰/۸ مثبت شد. ۱۰/۲۶ هم قلب کوچولوش رو دیدم.خدایاخودت نگهدار فرشته کوچولوم باش🤲🥰

اولی

سلام عزیزم 

اونروز رفتم مرکز و متوجه شدم خدا برام معجزه کرده و من خبر نداشتم 

من حدود دوماهی بود ک شکمم تکون می‌خورد و بزرگ شده بود همه میگفتن ی دکتر برو و من نمی‌رفتم 

آخر تو مرکز ب دکتره گفتم لطفا ی سونو برام بنویس گفت ما اینجاالان نمیتونیم سونوت کنیم گفتم شما بنویس من بیرون میرم 

خلاصه رفتم بیرون سونو 

نسخه م سونوی رحم و ضمائم بود تا دکتره دستگاه رو گذاشت گفت خان. م با دارید؟ گفتم نهههههه 

گفت بارداری خانوم چقدم بزرگه چطور تا الان مت جه نشدی 

سرتو بدرد نیارم جنین زنده 27 هفته تو شکمم بود و من نمیدونستم چون من بدون دارو پریود نمی‌شدم مت. جه نشدم باردار بودم الان 8 ماهه ک پریود نشدم 

. جنسیت نی نی هم دختره 

انشالله بزودی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه