2777
2789
عنوان

کیا باخانواده همسرقطع رابطه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 38 پست
بس ک مراعات کردی....یبار دعوا راه بنداز دیگه نمیان

دعوا هم شد.تقصیراونام بود.بددعوایی ولی من شوکه شدم وفقط اشک میریختم.ولی باز شوهرم گفت بریم(البته اونا گفته بودنش)منم دلم نیومد ناراحتی شوهرمو ببینم رفتم باهاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داغووووون افتضاح  فقط میگم خدا بهم یه خانواده همسر عالی بده ک خانواده اون بشه خانواده من مادرش ...

منم شانس از خانواده ندارم هعي..

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

ای جان 😍 اینو میگن شوهر نه شوهر من که سر جاریم منو مقصر میکرد

اره شوهرم خداروشکر خوبه یه جورایی رفیق همیم حتی خواهرمم یه وقتای حرف میزنه به من ناراحت میشه چون میدونه فقط فقط خدارو داریم دوست نداره هیجوره کسی حرفی بزنه واینکه منم همینطورم هیچوقت بااینکه بالاپایین داشته زندگیمون نداشتن بوده نخوردن بوده نذاشتم احدی باخبر بشه کلا پشتمون فقط به بودن هم گرمه خالی نمیکنیم توهیچ شرایطی 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
دعوا هم شد.تقصیراونام بود.بددعوایی ولی من شوکه شدم وفقط اشک میریختم.ولی باز شوهرم گفت بریم(البته اون ...

پس تحمل کن.....تا وقتی خودت از خودت دفاع نکنی،انتظار نداشته باش کسی مراعاتتو بکنه یا حمایتت کنه!!!!

منم باهاشون رفت و آمدندارم  از اولش هم همه چی تقصیر حاریم و خواهرشوهربود از من بدشون میومد وندام پشت سرم حرف میزدن و بقیه اعضای خانواده رو باهام بدمیکردن منم جوابشون رو نمیدادم و کم کم ازشون فاصله گرفتم تا جایی که انگار دیگه وجود ندارن..اما شوهرم همیشه پشتم بوده وبارهاباهاشون بحث کرده که چرا به ناحق ب زنم بی احترامی میکنید شوهرمم باهاشون کاری نداری من فقط با ی خواهرشوهرم ارتباط دارم تو این یازده سال از گل نازکتر بهم نگفته 

وقتی یه خونواده قراره به عروسشون حسادت کنن چرا عروس میارن نمیفهمم!!!!! منم خواهرشوهرام بهم حسودی می ...

منم مشگل تورودارم،قطع رابطہ نکردم،ببینم روی خوشم ھست ولی خونہ ھاشون بہ خواست شوھرم نمیریم،خونہ مادرشوھرم میرم بہ بقیشون کاری ندارم،بہ شوھرم وبچ ھام کاری ندارم، گفتم میخای بری بروخانوادتن ولی خودش خوشش نمیادفقط بہ پدرومادرش سرمیزنہ مدام رسیدگیشون رومیکنہ کہ منم اصلامخالفتی ندارم،اگہ بقیشون سرشون روپرنکنن مادرشوھرم گلہ،ولی شوھرم۔میگہ چہ فایدہ مادرم بزرگترمونہ بایدتشخیص بدہ کی ازرودشمنی حرف میزنہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣
منم باهاشون رفت و آمدندارم  از اولش هم همه چی تقصیر حاریم و خواهرشوهربود از من بدشون میومد وندا ...

من یہ خواھرشوھرم خیلی حسودہ وھرکاری میکنہ منوازچشم بقیہ بندازہ،متاسفانہ نفوذم دارہ،یعنی اون ازم ناراحت باشہ،ھمشون آویزونن وبادمیکنن🙄

وخدایی که بشددددت کافیست❣
حالا من هر چی نمیرم خودشون پر رو رو میخوان بیان منم خونه کثیف ول میکنم میرم تو خودشون دیگه نیان

😂😂😂وای اینطوری بد میاد زیاد راحت باشن خودم ناراحت 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
منم مشگل تورودارم،قطع رابطہ نکردم،ببینم روی خوشم ھست ولی خونہ ھاشون بہ خواست شوھرم نمیریم،خونہ مادرش ...

دقیقا منم کاری به شوهرم ندارم ولی خواهرشوهرام مادرشوهرمو پر میکنن اونم با ناز و عشوه به شوهرم میگه زنت مارو نمیخواد!! شوهرم تنها میره سر میزنه ولی من نمیرم شاید ماهی یبار یه سر بزنم

خواهرشوهرام خیلی فتنه درست میکنن نمیتونن اروم بشینن سر زندگیشون انگار حرف نزنن میگن لالن!