چرا وقتی قهر میکنن توی مدتی که قهرن کارایی که همسرشون بدشون میاد یا روش حساسه رو انجام میدن؟یا چرا مثلا توی جمع با همسرشون موقع قهر بد برخورد میکنن؟
به نظرتون دلیل کارشون چیه؟واکنش شما چیه به این کار همسرتون؟
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میخوان توجه همسرشونو جلب کنن .بلد نیستن .اینطوری میشه
واقعا به این دلیله؟؟؟این که خیلی احمقانست،آدم بیشتر ازشون متنفر میشه😒
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
نکنی این کارو،باعث تنفرش میشی!من که متنفر میشم ازش!خط قرمزام خیلی برام مهمه