2777
2789
عنوان

چرا شوهرا توی قهر خط قرمزای همسرشون رو رد میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
سخته واسشون قهر میخوان قهر تموم شه ولی چون فرهنگ ندارن ببخشید جفتک میندازن به جا دلجویی

بعید میدونم قهر براشون سخت باشه،آخه معمولا وقتی ازشون عذرخواهی میکنن بیشتر ناز میکنن و تن به آشتی نمیدن

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیره خودته،خودتو دست مایین گرفتی زیادی اهمیت دادی بهش این شده،وگرنه هیج وقت اجازه نمیداد به خودش

از چه لحاظ خودمو دست پایین گرفتم؟میشه بازتر بگی؟!

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
😂۶سال دیر گفتی گل

😁😁😁خسته نباشی پهلوون!احتمالا خیلی دوست داره که کنارت مونده

ما تو قهر خونه ايم هيجا نميريم 

اینجوری بهتره،کار خوبی میکنید

ما رفته بودیم پیک‌نیک با یه دوست خانوادگی... بعد من در جریان بودم این زوج باهم اختلاف دارن... سنی هم ازشون گذشته! 

آقا داشت کباب می‌کرد... خانمش گفت بیام کمکت؟ 

شوهرش یه نعییییی گفت خيلي تابلو معلوم شد اختلاف داشتن قبل اومدن! بعد زنش بهش گفت میدونم این نعععع گفتنت مال چیه! 

ولی من میدونم خانمش مقصره... رعایت حال شوهرش نمیکنه! شوهرش هم اینجوری ازش دلسرده

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
ما رفته بودیم پیک‌نیک با یه دوست خانوادگی... بعد من در جریان بودم این زوج باهم اختلاف دارن... سنی هم ...

مرده شور رابطه زنو شوهری ببرن که تقی به توقی میخوره از هم دلسرد میشن!هییییچ رابطه ای انقدر راحت دستخوش تغییر نمیشه که رابطه زنو شوهری میشه

از چه لحاظ خودمو دست پایین گرفتم؟میشه بازتر بگی؟!

جوری رفتار کن ک پیش خودش حتی اجازه نده باهات بدصحبت کنه 

هرکی ارزش خودشو خودش تعیین میکنه

چ از لحاظ پوشش،لباس،خوردوخوراک همه چی ارزش خودتو بالا ببر

قهرمیکنی اگ حق بااون نیست خودتو کوچیک نکن منت نکش

به خودت برس،خودتو دوس داشته باش،خودتو قوی نشون بده

مرده شور رابطه زنو شوهری ببرن که تقی به توقی میخوره از هم دلسرد میشن!هییییچ رابطه ای انقدر راحت دستخ ...

نه خوب اینجورا هم نیست! 

یه سری کارها مدام انجام بشه دیگه دلسردی میاره....مثل بد دهنی... فحاشی

تحقیر

سرزنش کردن... تهمت زدن... ناسپاسی... دلبری نداشتن! بدگویی از خانواده های همدیگه.. غرغر کردن مکرر

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️